Bucureștenii pot consulta pe site-ul PRIMĂRIEI avizele privind intervenția asupra ARBORILOR din oraşBucureștenii pot consulta pe site-ul municipalității, începând de vineri, avizele de specialitate aflate în curs de aprobare privind lucrările de defrișare sau întreținere a arborilor din Capitală, iar cei interesați pot transmite recomandări.

Copaci Bucuresti
Copaci Bucureşti

Potrivit unui comunicat al PMB remis vineri aceste documente vor fi disponibile în vederea informării cetățenilor și asociațiilor legal constituite, pe www.pmb.ro, timp de trei zile lucrătoare, iar cei interesați pot transmite recomandări privind documentele în cauză, în funcție de sectorul în care se află arborii din aviz, la următoarele adrese: Sectorul 1 — luminita.cristescu@pmb.ro; Sectorul 2 — anisoara.pricopi@pmb.ro; Sectorul 3 — mihaela.bararu@pmb.ro; Sector ul 4 — tudora.buila@pmb.ro; Sectorul 5 — florentina.popescu@pmb.ro: Sector 6 — cristina.enache@pmb.ro.

Recomandările primite vor fi analizate și, în funcție de argumentele furnizate de emitent, vor fi discutate cu specialiștii din cadrul Primăriei Municipiului București, precum și cu specialiști din cadrul asociațiilor profesionale și din mediul academic. După primirea recomandărilor și reanalizarea solicitărilor, acestea vor fi avizate, urmând ca avizul final să fie postat pe site-ul PMB.

Municipalitatea precizează că, pentru solicitările de avizare viitoare, ADP-urile celor șase sectoare și ALPAB vor marca în teren arborii ce urmează a fi supuși avizării astfel: cu vopsea de culoare roșie arborii uscați în proporție de 80-100%, iar cei în declin biologic avansat (cu scorburi profunde, cilindru cetral putred/lipsă, ciuperci saprofite, etc) vor fi marcați cu vopsea de culoare verde.

Etichete: Bucureşti, copaci, copaci taiati bucureşti, pmb, Primăria Bucureşti, Primăria Capitalei

0/3 COMENTARII
alex
25 iul 10:05
+0
VOTURI
-0
ar fi bine daca am putea vedea si daca s-au aprobat sau in ce stadiu se afla si alte avize precum cele pentru reabilitarea fatadelor, etc.
elena
23 iul 13:58
+0
VOTURI
-0
Incepe acum!
Absolut nou!
Ne extindem nelimitat!
Metodă de lucru ușoară!
Totul este sigur!
Îți oferim siguranță!
Ne dezvoltăm rapid!
Îți va plăcea și ție!
Detalii aici : http://bit.ly/28ZbNId
Cris
22 iul 18:50
+0
VOTURI
-0
Bucatareasa va trebui sa raspunda pentru fiecare copac verde taiat ilegal.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE