PMB cumpără 100 de apartamente pentru mediciPrimăria Capitalei anunţă că va cumpăra 100 de apartamente care vor fi repartizate personalului medical din spitalele administrate de PMB. Până în prezent, au fost achiziţionate 177 de locuinţe, iar în curând se va lansa licitaţia pentru alte 323 de apartamente.

Primaria Capitalei
Primăria Capitalei

 

Compania Municipală Imobiliara Bucureşti (CMIB) a lansat o licitaţie publică pentru a cumpăra, în perioada următoare, 100 de apartamente de pe piaţa liberă, potrivit Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB). Locuinţele urmează să fie repartizate cadrelor medicale angajate într-unul dintre cele 19 spitale administrate de Primăria Capitalei.

"În cadrul licitaţiei se urmăreşte achiziţionarea a 100 de apartamente de două şi trei camere, confort 1, amplasate în sectoarele 2 şi 3 ale Municipiului Bucureşti, în apropierea unor unităţi medicale administrate de Primăria Capitalei, prin ASSMB. Valoarea totală a proiectului este estimată la 38.800.000 lei (fără TVA), iar preţul de vânzare solicitat pe metrul pătrat util nu trebuie să depăşească 6.192 lei/mp (fără TVA)", se arată într-un comunicat al municipalităţii.

Toţi cei interesaţi de participarea la licitaţie trebuie să depună oferte până în 16 decembrie. Printre condiţiile de participare se numără şi cea care stabileşte că orice dezvoltator imobiliar care doreşte să se înscrie trebuie să prezinte ofertă pentru cel puţin 40 de locuinţe în acelaşi imobil.

Caietul de sarcini cu toate condiţiile de participare a fost deja publicat şi poate fi consultat pe site-ul companiei, www.cmibsa.ro

Apartamentele pe care Compania Municipală Imobiliara Bucureşti le va cumpăra la finalul procesului de evaluare trebuie să respecte prevederile Legii nr.114/1996 şi să nu se afle pe lista imobilelor expertizate tehnic, încadrate la risc seismic gradele I, II, III. Criteriul de atribuire, notat în caietul de sarcini, va fi "cel mai bun raport calitate-preţ", arată sursa citată.

Potrivit PMB, acest proiect a fost iniţiat în anul 2018, iar prin el li se oferă medicilor, asistentelor şi personalului auxiliar din unităţile sanitare aflate în administrarea Primăriei Capitalei, în condiţii avantajoase, locuinţe de serviciu. Astfel, prin acest program se vor achiziţiona 600 de locuinţe.

Până în prezent, au fost cumpărate 177 de apartamente - locuinţe de serviciu, cu 3, 2 sau o cameră, 64 de persoane fiind deja mutate în aceste locuinţe.

În curând, Primăria Capitalei va lansa licitaţia pentru achiziţia altor 323 de apartamente.

Etichete: apartamente, medici, pmb

0/7 COMENTARII
Nume*
12 ian 04:43
+0
VOTURI
-0
Kathleen köpa fotbollströjor online,lfc fans,billiga fotbollströjor online,liverpool matchtröja,klasströjor tryck tips Köp PSG Tröja.
Dorca
Nume*
09 dec 18:12
+0
VOTURI
-0
magliette calcio poco prezzo Ollie PiperShi Maglia Calcio Bambino JoanChar BrookHen Ollie
Nume*
09 dec 17:54
+0
VOTURI
-0
billiga fotbollströjor Perry HungFav Bayern Munchen Tröja Barn GeorgeDu MelanieD
Perry
Nume*
09 dec 14:57
+0
VOTURI
-0
nye fotballdrakter Elvin JerryBea Liverpool Drakt Barn CarlaWek LeonBash Elvin
Nume*
09 dec 07:47
+0
VOTURI
-0
fussballtrikots günstig James OrenGorh Belgien Trikot Kinder StacyAsh LeroyMin James
Nume*
08 dec 19:20
+0
VOTURI
-0
Fotballdrakter barn Preston JavierDa Norge Drakt Barn CorinneG PamFindl Preston
Nume*
07 dec 13:11
+0
VOTURI
-0
teil des fußballtrikots Bettye GeniaMcC Atletico Madrid Trikot Kinder RafaelTo JessicaK Bettye

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h