Primăria Capitalei: Fântânile din centrul Bucureştiului vor fi reabilitate cu 7 milioane de euroCele 17 fântâni din centrul Capitalei, printre care şi fântâna Unirea, vor fi reabilitate, Apa Nova urmând să investească 7 milioane de euro în lucrări care vor fi desfăşurate până în luna septembrie a acestui an, anunţă Primăria Capitalei. În această perioadă, alimentarea cu apă va fi întreruptă şi există posibilitatea ca traficul să fie restricţionat temporar pe prima bandă.

Fantani arteziene
Fantani arteziene

Lucrările vor începe marţi şi se vor desfăşura până în luna septembrie a acestui an. Apa Nova va reabilita şi moderniza ansamblul de 17 fântâni din centrul Capitalei, inclusiv fântâna Unirea.

În această perioadă, alimentarea cu apă a fântânilor se va întrerupe, urmând să fie reluată după finalizarea lucrărilor. De asemenea, există posibilitatea ca traficul să fie restricţionat temporar pe prima bandă, în funcţie de lucrările desfăşurate.

"În urma modernizării, fântânile din acest perimetru vor deveni un punct central de atracţie urbană, ce va oferi bucureştenilor un spectacol de apă, lumini şi muzică, în patru regimuri de funcţionare: regim de zi, seară, respectiv noapte, de luni până vineri, iar în weekend va funcţiona în regim de spectacol stradal", transmite municipalitatea.

Apa Nova va face aceste lucrări în cadrul unui program de investiţii din fonduri proprii, în valoare de 7 milioane de euro, în baza obligaţiilor asumate prin contractul de concesiune cu Primăria Capitalei, precizează reprezentanţii instituţiei.

Etichete: fântâni arteziene, pmb, renovare

0/2 COMENTARII
Expalex
10 mai 20:54
+0
VOTURI
-0
Super-economie la factura de apa in aceasta vara. Bravo natiune, e adevaratul spirit romanesc al servirii pranzului direct de sub Kursk.
In fine
08 mai 16:39
+0
VOTURI
-0
Acum 4 ani au mai fost reabilitate o data http://www.b365.ro/fantanile-curcubeu-de-la-unirii-inaugurate-de-zilele-bucure-tiului_214621.html#n

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE