PMB: Nu sunt artere blocate în București, ambulanțele sunt asistate de utilaje de deszăpezirePrimăria Capitalei a anunțat că nicio arteră din Capitală nu este blocată din cauza zăpezii, dar se circulă cu dificultate pe unele străzi. Ambulanţele care pleacă la intervenții sunt însoţite de utilaje mici de deszăpezire.

PMB: Nu sunt artere blocate in Bucuresti, ambulantele sunt asistate de utilaje de deszapezire
PMB: Nu sunt artere blocate în București, ambulanțele sunt asistate de utilaje de deszăpezire
Foto: libertatea.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) Alexandru Ichim, în noaptea de sâmbătă spre duminică s-a intervenit în permanenţă cu utilaje de deszăpezire, pentru ca circulaţia să se poată desfăşura pe toate arterele, informează mediafax.ro.

"În acest moment, se circulă cu dificultate, în condiţii de iarnă, dar nu sunt blocaje. Nu există artere blocate, există unele probleme punctuale, dar dacă sunt semnalate, se intervine în 10-15 minute. Pe timpul viscolului se intervine în zona cu pasaje, poduri, perimetrul spitalelor şi al instituţiilor de interes public", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al municipalităţii.

Alexandru Ichim a mai spus că municipalitatea a primit o avertizare meteo de fenomene extreme în Bucureşti, respectiv de viscol şi ninsoare abundentă, între orele 7.00 şi 11.00, iar utilajele intervin pentru a menţine bulevardele practicabile, după ora 11.30, când viscolul se va opri, urmând să se intervină cu forţe complete pentru deszăpezire.

"Solicităm operatorilor să fie pregătiţi, după viscol, cu toate utilajele şi forţa umană de care dispun, pentru a interveni în teren", a mai spus Alexandru Ichim.

Potrivit sursei citate, ca măsură specială, s-a decis ca toate intervenţiile solicitate ambulanţelor să fie transmise în mod automat şi primăriilor, respectiv operatorilor de salubritate, astfel încât fiecare amulanţă, de la plecarea din dispecerat, să fie asistată de un utilaj de deszăpezire, pentru a putea ajunge cât mai rapid la urgenţe. Alexandru Ichim a precizat că această măsură se va menţine până la ameliorarea condiţiilor meteo.

Etichete: trafic Bucureşti, viscol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE