PMB oferă gratuit spaţii de birouri din Arena Naţională pentru centrele de Tineret și SenioriPrimăria Capitalei vrea să ofere Centrului pentru Tineret şi Centrului pentru Seniori din subordinea sa spaţii de birouri din incinta Arenei Naţionale, potrivit unor proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Aceste spaţii, în suprafaţă totală de aproximativ 600 de metri pătraţi, ar urma să fie folosite gratuit de cele două centre până la sfârşitul anului viitor, pentru "buna desfăşurare a activităţii".

Arena Nationala
Arena Națională

Potrivit proiectelor de hotărâre, Centrul pentru Tineret a trimis o adresă Primăriei Capitalei în luna martie, cerând atribuirea în folosinţă gratuită a unui spaţiu de 299,3 metri pătraţi din incinta Arenei Naţionale, în timp ce Centrul pentru Seniori a trimis o altă adresă în luna aprilie, pentru a solicita un spaţiu de 272 de metri pătraţi, pentru „buna desfăşurare a activităţii".

Cele două centre aflate în subordinea municipalităţii ar urma să folosească gratuit aceste spaţii de birouri din incinta Arenei Naţionale până la finalul anului viitor.

Etichete: Arena Naţională, centru de tineret, centrul de seniori, pmb, spatii de birouri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE