PMB oferă 2.500 de vouchere de biciclete persoanelor înscrise în proiectul „Biciclişti în Bucureşti"Primăria Capitalei oferă 2.500 de vouchere în valoare de 500 de lei pentru achiziţioarea de biciclete sau dispozitive Segway sau Ninebot bucureştenilor care s-au înscris anul trecut în programul „Biciclişti în Bucureşti", dar nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor. Proiectul a debutat anul trecut, când au fost acordate în primă fază 5.000 de vouchere, însă din cauza numărului foarte mare de bucureşteni înscrişi, CGMB a aprobat suplimentarea numărului de vouchere în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) din septembrie.

Vouchere biciclete
Vouchere biciclete

Voucherele de 500 de lei vor fi acordate participanţilor care s-au înscris în proiectul „Biciclişti în Bucureşti", desfăşurat în vara anului trecut, dar care nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor, transmite Primăria Capitalei.

Astfel, participanţii care au trimis solicitări în perioada 24-25 iulie în format electronic, dar nu s-au regăsit pe lista primilor 5.000 de beneficiare, trebuie să-şi actualizeze datele de identificare accesând link-ul personalizat ce va fi trimis de municipalitate pe adresa de e-mail a fiecărui participant. După transmiterea datelor, participanţii vor primi pe mail un mesaj cu numărul de înregistrare.

În cazul participanţilor care au depus personal cererea de înscriere în proiect la registratura Primăriei şi nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor, vor primi prin poştă o scrisoare de înştiinţare cu numărul de înregistrare.

Municipalitatea invită magazinele de profil din Bucureşti să se înscrie în calitate de magazine participante în cadrul proiectului „Biciclişti în Bucureşti".

Proiectul de hotărâre privind suplimentarea numărului de vouchere cu încă 25.000 prin care bucureştenii să îşi cumpere biciclete sau dispozitive Segway sau Ninebot a fost aprobat în luna septembrie a anului trecut, într-o şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), după ce în şedinţa din 30 august proiectul fusese respins.

Voucherele date de Primăria Capitalei au fost scoase la vânzare de beneficiarii lor pe OLX. Vânzătorii cereau pe ele între 350 şi 400 de lei. OLX a anunţat, ulterior, că a decis să dezactiveze anunţurile de vânzare a voucherelor acordate de Primăria Capitalei.

Proiectul "Biciclişti în Bucureşti" a fost aprobat în şedinţa CGMB din 30 iunie, iar prin acesta au fost acordate 5.000 de vouchere în valoare de 500 de lei cetăţenilor cu vârsta de peste 18 ani şi cu reşedinţa sau domiciliul în Bucureşti care vor să îşi cumpere o bicicletă, simplă sau electrică, trotinetă sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot.

Înscrierile pentru proiect au început în 24 iulie, când au fost depuse aproape 3.000 de solicitări. Înscrierile au fost suspendate, însă, a doua zi, pentru că au fost procesate într-un timp foarte scurt zeci de mii de cereri. Primăria Capitalei a anunţat atunci că suspendarea va fi valabilă până când vor fi verificate toate cererile şi vor fi eliminate cele care nu corespund regulamentului programului "Biciclişti în Bucureşti", existând posibilitatea suplimentării numărului de vouchere. Primăria mai menţiona că programul va fi reluat şi în anul următor, iar toţi solicitanţii care au depus cereri în acest an şi nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a Programului pentru ediţia din 2018.

Etichete: bicilete, pmb, Primăria Capitalei, vouchere biciclete

0/2 COMENTARII
Catalin
26 Jan 10:41
+0
VOTURI
-0
"PMB oferă 2.500 de vouchere de biciclete persoanelor înscrise în proiectul „Biciclişti în Bucureşti"

Verificati si voi site-ul PMB - este vorba de 25.000 de vouchere nu 2.500. Angajati si voi un editor care stie sa citeasca...
Enache Costica
19 Jan 19:01
+0
VOTURI
-0
Si cand vom primi link-ul personalizat de la primarie ca pana acum nam primit nimic

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE