PMB prelungeşte perioada de înscriere la concursul "Cea mai frumoasă faţadă". Motivul este ineditCONCURS PMB. Primăria Capitalei prelungeşte, la "cererea cetăţenilor", până în 20 august perioada de înscriere la concursul "Cea mai frumoasă faţadă", cu premii în valoare totală de 214.000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasă gradină sau cea mai frumoasă faţadă.

A inceput concursul Cea mai frumoasa fatada din Bucuresti
A început concursul Cea mai frumoasă faţadă din Bucureşti

CONCURS PMB. "Primăria Bucureşti prelungeşte până pe 20 august perioada de înscriere la concursul "Cea mai frumoasă faţadă" ca urmare a solicitărilor venite din partea locuitorilor Capitalei. (...) Bucureştenii sunt invitaţi să amenajeze faţadele clădirilor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea, balcoanele şi spaţiile verzi adiacente imobilelor cu plante naturale decorative, arbori şi arbuşti ornamentali, în funcţie de posibilităţile de amenajare", anunţă PMB.

Astfel, "pentru a oferi posibilitatea tuturor bucureştenilor să participe la competiţie şi pentru a le pune la dispoziţie timpul necesar pentru amenajarea unui număr cât mai mare de spaţii", lucrările din concurs pot fi votate de cetăţeni în perioada 21 – 23 august, iar vizitele pe teren ale juriului şi perioada de jurizare se va face între 21 şi 31 august.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în 8 septembrie.

În cadrul concursului vor fi acordate premii în valoare totală de 214.000 lei, acestea fiind distribuite pe secţiuni şi categorii: categoria persoane fizice, categoria asociaţii de proprietari/locatari, categoria persoane juridice. Cel mai mic premiu va fi în valoare de 500 de lei (menţiune), iar cel mai mare în valoare de 5.000 lei (Premiul I). Concursul "Cea mai frumoasă faţadă" se adresează amenajărilor deja realizate în momentul înscrierii acestora în concurs.

CONCURS PMB. Potrivit regulamentului concursului, se poate înscrie în concurs orice persoană fizică cu vârstă de cel puţin 18 ani, asociaţiile de proprietari, asociaţiile de locatari, persoanele fizice autorizate, asociaţiile, fundaţiile şi instituţiile publice, altele decât cele din subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti, precum şi societăţile comerciale. De asemenea, participanţii, fie că sunt persoane fizice sau juridice, trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii, una dintre acestea stipulând că trebuie să fie proprietari sau să aibă drept de folosinţă asupra imobilului care face obiectul amenajării. Persoanele fizice sau reprezentantul legal al persoanei juridice nu trebuie să fie salariate şi/sau colaboratori ai organizatorului sau soţ/soţie, rudă sau afin până la gradul IV al persoanelor care, potrivit legii, au participat şi participă la iniţierea şi derularea concursului. În cazul persoanelor juridic,e acestea trebuie, de asemenea, să aibă adresa-sediul principal sau secundar pe raza teritorială a Municipiului Bucureşti, să fie persoană fizică autorizată, respectiv persoană juridică înfiinţată în conformitate cu prevederile legale în vigoare şi să-şi fi îndeplinit obligaţiile cu privire la plata contribuţiilor la bugetul de stat consolidate şi la bugetul local sau plata altor taxe în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Înscrierea şi participarea la concurs nu presupun costuri sau taxe de participare. Înscrierea la concurs a amenajărilor se va face prin accesarea de către participanţi a aplicaţiei de concurs disponibilă online pe pagina organizatorului www.pmb.ro, adresa concurs : pmb.ro.

CONCURS PMB. Conform regulamentului, participanţii la concurs pot încărca minimum trei - maximum cinci fotografii reprezentative ale amenajării, în format jpeg/jpg/png, din care cel puţin două fotografii de ansamblu realizate din stradă care să permită identificarea lor pe teren şi una-trei fotografii de detaliu. Totodată se va completa un scurt text explicativ care să menţioneze: suprafaţa amenajată, conceptul amenajării, vegetaţia utilizată, cromatică, etc.

CONCURS PMB. În 11 aprilie, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a propus,în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, un proiect de hotărâre privind organizarea, prin intermediul ARCUB, a concursului "Cea mai frumoasă faţadă". Potrivit propunerii de atunci, municipalitatea urma să premieze cetăţeanul care are cea mai îngrijită curte sau cel mai aranjat balcon, iar premiile ar fi constat în bani, obiecte de grădinărit sau reduceri de taxe şi impozite locale.

Etichete: cea mai frumoasa fatada, concurs pmb, concurs primaria capitalei, pmb, PRELUNGIRE CONCURS

0/4 COMENTARII
Inept
12 iun 19:06
+0
VOTURI
-0
Concursul organizat de primarie zi de zi si ora de ora cel mai incarcat de masini trotuar!!! recordul european si mondial de parcat masina pe trotuar. premii zilnice constand in pietoni care merg pe carosabil si masini parcate pe trotuar. Masini parcate pe trotuar si pe trecerea de pietoni un alt concurs Firesc...in orasul nostru Firesti.
Fox
12 iun 16:16
+0
VOTURI
-0
Daca nici un concurs nu poate termina la timp administratia....va dati seama cat de incapabila este blonda? Acum intelegeti de ce avea nevoie de un tap ispasitor, pardon de un city manager????????

Dar cu parcarile cum ramane?
Dar cu pistele de biciclisti?
Dar cu traficul aglomerat?
Dar cu benzile unice?
Dar cu reabilitarea cladirilor?
Dar cu poluarea si praful?
Dar cu sobolanii de peste tot?
Dar cu colectarea selectiva a gunoiului?
Dar cu amenajarea spatiilor verzi?
Dar cu modernizarea parcului RATB?
Dar cu transparenta sedintelor Consiliului?
Dar cu finalizarea lucrarilor deja incepute, pasaje, strapungeri, etc
Dar cu liniile de tramvai care ruginesc pentru ca nu circula de ani de zile nimic pe ele?
Dar cu gropile din carosabil?

DAR CU DEMISA TA BLONDO???? MACAR ATAT POTI!
Oribil
12 iun 14:17
+0
VOTURI
-0
Concurs dedoi lei pentru oameni asemenea
caine
12 iun 13:37
+0
VOTURI
-0
o idee extraordinara, asta cu balcoanele. urmeaza cel mai frumos palier! da' cu pasajul de la piata sudului ,unde lucreaza 10 muncitori, cum ramane?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE