PMB, REACȚIE privind achiziţia de fluiere de 17.000 de euro pentru ISU Bucureşti-IlfovAchiziţia celor 2.000 de fluiere pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov face parte din solicitările de dotare pentru anul 2018 ale ISU, transmite sâmbătă Primăria Capitalei, precizând că face anual astfel de achiziţii pentru ISU, în limita fondurilor disponibile.

"Achiziţia de fluiere la nivelul Primăriei Capitalei face parte, împreună cu alte produse, autospeciale şi utilaje, echipamente de protecţie, accesorii şi mijloace tehnice de intervenţie etc., din solicitările de dotare pentru anul 2018 ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii" Bucureşti – Ilfov. Primăria Municipiului Bucureşti achiziţionează anual astfel de dotări, în limita fondurilor disponibile şi după aprobarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), şi le pune, conform legii, la dispoziţia Inspectoratului", transmite PMB.

Municipalitatea invocă Legea 481/2004 privind protecţia civilă şi Legea 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, care oferă cadrul legal pentru aceste achiziţii.

Primăria Capitalei a cumpărat 2.000 de fluiere în valoare totală de 78.000 de lei (aproape 17.000 de euro) pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Valoarea unui singur fluier este de 39 de lei, iar contractul de achiziţie directă a fost acordat firmei Lidle Com SRL. Patru operatori economici s-au înscris, iar contractual a fost atribuit conform preţului cel mai mic.

Etichete: fluiere, ISU Bucureşti, pmb

0/2 COMENTARII
Ion Tractoristu
01 sep 21:15
+0
VOTURI
-0
Fluiere chinezesti de 5 centi bucata, transformate în echipament profesional de 7,- euro bucata. Magia contractelor publice republicane a dat iará lovitura...
geox
01 sep 17:04
+0
VOTURI
-0
”contractual a fost atribuit conform preţului cel mai mic” astia au gasit si fluiere mai scumpe, sunt curios ce firme aveau fluiere mai scumpe de 39 lei si cate fluiere au vandut pana acum .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE