PMB somează constructorul PASAJ Piaţa Sudului: Dacă nu urgentaţi lucrările, vom rezilia contractulPASAJ PIAŢA SUDULUI. Gabriela Firea, primarul Capitalei, somează din nou constructorul de la şantierul Piaţa Sudului, Asocierea Astaldi SPA – Euroconstruct Trading 98 SRL – RCV Global Group SRL, să accelereze ritmul lucrărilor şi să respecte prevederile contractului cu Municipalitatea.

Pasaj Piata Sudului
Pasaj Piaţa Sudului
Foto: http://forum.metrouusor.com/

PASAJ PIAŢA SUDULUI.  Gabriela Firea cere constructorului pasajului de la Piaţa Sudului să grăbească lucrările, pentru că, în caz contrar, Primăria Capitalei va demara procedura de reziliere a contractului.

"Deşi am solicitat mobilizarea Dvs şi reanalizarea graficului de executie al lucrarilor in sensul finalizarii cat mai urgente a acestora, nu am constatat niciun progres semnificativ, fiind observata, in linii mari, aceeaşi lipsa de implicare, ceea ce induce o stare de nemultumire generala în rândul cetățenilor, cărora le este grav afectată in continuare viata economica şi sociala.

Revenim astfel la solicitarea ferma facuta anterior şi va reamintim ca exista parghii contractuale prin care sa denuntam unilateral contractul din culpa exclusiva a Executantului.

Avand in vedere ca ne aflam in situatia prevazuta in contract potrivit careia ati neglijat in mod flagrant şi repetat sa va indepliniti obligatiile contractuale, deşi ati fost notificati in repetate randuri, va punem in vedere ca de urgenta sa procedati la executarea obligatiilor. In caz contrar vom parcurge procedura privind rezilierea contractului conform prevederilor contractuale", se arată în scrisoarea pe care primarul Capitalei a trimis-o constructorului.

PASAJ PIAŢA SUDULUI.  Conform contractului de lucrari nr 183/08.05.2014, incheiat intre Municipiul Bucureşti si Asocierea ASTALDI SPA - EUROCONSTRUCT TRADING 98 SRL – RCV GLOBAL GROUP SRL, la cap. 16 sunt prevazute sanctiuni pentru neindeplinirea culpabila a obligatiilor, achizitorul putand solicita rezilierea contractului.

Etichete: Gabriela Firea, Pasajul Piaţa Sudului, piaţa sudului, pmb

0/2 COMENTARII
Lupsa
26 Apr 13:55
+0
VOTURI
-0
Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com
ABC
25 Apr 19:38
+0
VOTURI
-0
Mdah... Aceeasi poveste ca si cu autostrada suspe..., pardon, plutitoare.
Si acolo s-a reziliat contractul, cu mare taraboi, ca dupa aia sa ne trezim in situatia de a plati firmei constructoare penalizari si de a avea o lucrare defecta, fara garantie. Cum se spune, "si fu__ti, si cu banii luati".

Mai bine ati cauta in contractul ala cine e de vina ca s-a ajuns la asa ceva. Sau... persoana importanta?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE