PMB: STB a mărit capacitatea de transport cu cinci tramvaie pe relaţia Ghencea - Piaţa Presei LibereSocietatea de Transport Bucureşti a mărit capacitatea de transport cu cinci tramvaie pe relaţia Ghencea - Piaţa Presei Libere, menţinând un număr suficient de autobuze pe liniile navetă 641, 642 şi 643, informează Primăria Municipiului Bucureşti.

Tramvaiul 41
Tramvaiul 41

Potrivit PMB, STB menţine în continuare liniile navetă de autobuz 641 şi 642 pentru preluarea călătorilor şi, în plus, a înfiinţat o nouă linie navetă de autobuze - 643, care funcţionează între terminalele Ghencea şi Lujerului, pe Bd. Ghencea - Str. Braşov - Str. Lujerului, cu întoarcere în rondul situat înainte de intersecţia cu Bd. Iuliu Maniu.

Pe acest traseu autobuzele opresc comun cu cele ale liniei 641, precum şi în staţiile terminale Lujerului, amplasate pe Str. Lujerului înainte şi după rond.

"Aşa cum am promis, s-a reluat circulaţia tramvaiului 41, înainte de începerea noului an şcolar! Sunt un om de cuvânt şi demonstrăm, încă o dată, că respectăm termenele impuse şi că finalizăm lucrările de investiţii în cel mai scurt timp! După o suspendare de aproximativ două luni, timp în care s-au realizat o serie de lucrări absolut necesare la pasajele Ciurel şi Grant, linia de tramvai 41 - care asigură transportul călătorilor între cartierul Ghencea şi nordul Capitalei - şi-a reluat activitatea din data de 31 august. De asemenea, am solicitat mărirea capacităţii de transport în zonă, astfel încât, după începerea şcolii, să existe pe traseu suficiente mijloace de transport în comun pentru bucureşteni", a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Tramvaiele liniei 41 şi-au reluat circulaţia între terminalele Piaţa Presei Libere şi Ghencea pe Bd. Expoziţiei - Bd. Mărăşti - Bd. Alexandru Averescu - Str. Turda - pasajul Grant - Şos. Crângaşi - Str. Virtuţii - Str. Lujerului - Str. Braşov - Bd. Ghencea. Pe Pasajul Grant, tramvaiele circulă alternativ în ambele sensuri dinspre Şos. Virtuţii spre Str. Turda.

Intervalul de succedare între două tramvaie consecutive poate fi menţinut la 3-4 minute la orele de vârf, faţă de 2-3 minute cât era intervalul înainte de suspendarea liniei, precizează PMB.

În plus, STB SA monitorizează permanent fluxurile de călători în zona deservită de această linie importantă şi propune forurilor decizionale, în mod operativ, modificări ale capacităţii de transport, în funcţie de cerere, se mai arată în comunicat. 

Etichete: 41, aglomeraţie, Bucureşti, Piaţa Presei, stb, tramvaie

0/2 COMENTARII
Allison Howarts
04 sep 20:27
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
hehe
03 sep 23:19
+0
VOTURI
-0
ce tare ... ati stat 2 luni cu tramvaiul oprit si acum ati distrus statiile de la crangasi ca sa le placati cu marmura si alte chestii dubioase ( bani sa iasa cui trebuie) ... ati facut niste caricaturi de statii temporare - sper sa nu cada nimeni in trafic ca sunt facute in bataie de joc .. oricum nu va pasa de cetateni ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE