PMB: Toate intersecţiile din BTMS sunt funcţionale. Problemele de joi dimineaţă- din cauza ploiiPrimăria Capitalei a anunţat, joi seară, că toate intersecţiile din BTMS (Sistemul de Management al Traficului din București) sunt funcţionale în prezent, după ce, dimineaţă, semafoarele din 11 intersecţii s-au stricat din cauza ploii.

PMB: Toate intersectiile din Bucuresti sunt functionale. Problemele de joi- din cauza ploii
PMB: Toate intersecţiile din Bucureşti sunt funcţionale. Problemele de joi- din cauza ploii
Foto: 4tunning.ro

Primăria Capitalei precizează, într-un comunicat de presă remis joi seara, că primarul general interimar Răzvan Sava a cerut reprezentantilor Administratiei Strazilor sa verifice sistemul de semaforizare si sa remedieze defectiunile aparute.

"Conform raportarilor, in ceea ce priveste situatia aparuta astazi in trafic, cu exceptia intersectiei Calea Victoriei cu Splaiul Independentei, unde au fost probleme cu tensiunea furnizata de Enel, toate intersectiile din BTMS sunt functionale. Problemele au aparut in aceasta dimineata, mare parte din cauza ploii (inundatii in canalizatii, lipsa tensiune etc) in mai multe intersectii (inclusiv in Piata Victoriei) dar au fost remediate de catre echipele de interventii.", precizează Primăria Capitalei.

Ploaia abundentă şi vântul puternic au făcut ravagii în Capitală, joi dimineaţă. Potrivit ultimelor informaţii transmise de Brigada Rutieră, din cauza vremii, semafoarele din 11 intersecţii aglomerate din Bucureşti s-au stricat.

La sediul PMB a fost convocat joi un comandament de iarnă. După întâlnire, primarul a anunţat că "pe hârtie, Bucureştiul este pregătit.". Detalii, aici.

Etichete: intersecţii Bucureşti, ploi bucuresti

0/2 COMENTARII
elena
27 Nov 15:08
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
Bogdan
27 Nov 07:43
+0
VOTURI
-0
Si s'a rezolvat si cu semafoarele inteligente ?!?! Sau juma tot offline sunt ?!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE