PMB va cere majorarea amenzilor pentru semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor de infrastructurăPrimăria Capitalei anunţă că edilul Gabriela Firea va propune, în următoarea şedinţă a consiliului general, un proiect privind majorarea amenzilor pentru semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor de infrastructură. Decizia vine ca urmare a decesului unui şofer pe o stradă din Sectorul 5.

Primaria Capitalei anunta ca edilul Gabriela Firea va propune, in urmatoarea sedinta a consiliului general, un proiect privind majorarea amenzilor pentru semnalizarea necorespunzatoare a lucrarilor de infrastructura. Decizia, urmare a decesului unui sofer
Primăria Capitalei anunţă că edilul Gabriela Firea va propune, în următoarea şedinţă a consiliului general, un proiect privind majorarea amenzilor pentru semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor de infrastructură. Decizia, urmare a decesului unui şofer

In proxima sedinta a Consiliului General voi propune un proiect de Hotarare privind majorarea amenzilor pentru semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor de infrastructură", anunţă Gabriela Firea printr-un comunicat de presă.

Decizia vine după ce, duminică seara, un şofer a murit după ce a intrat cu maşina într-un zid pe strada Drumul Ghindari, din Sectorul 5 al Capitalei.

Potrivit primăriei, pe porţiunea respectivă se desfăşoară lucrări la reţeaua de canalizare de către compania Acvatot pentru ApaNova. "Menţionăm că, potrivit ApaNova, lucrările de asfaltare nu au fost recepţionate", transmite sursa citată.

"În funcţie de rezultatele anchetei Brigăzii de Poliţie Rutieră, Poliţia Locală va lua măsurile legale care se impun faţă de firma care a executat lucrări fără să asigure semnalizarea corespunzatoare a acestora. Primarul General a solicitat în repetate rânduri companiilor care execută lucrări edilitare pe arterele Capitalei să împrejmuiască şi să semnalizeze corespunzator lucrările de intervenţie în carosabil pe care le executăa, subliniind că semnalizarea acestor lucrări este obligatorie, astfel încât să se asigure deplasarea în siguranţă a tuturor participanţilor la trafic. În prezent, amenda maximă ce poate fi aplicata în astfel de situaţii de către Poliţia Locală este de 2.500 de lei şi poate fi majorată, prin Hotărâre a CGMB, până la 5.000 de lei", susţine Primăria Capitalei.

Un bărbat a murit, duminică seara, după ce intrat cu maşina într-un zid în zona Prelungirea Ghencea din Capitală. Din primele informaţii, bărbatul ar fi pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, au declarat reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Bărbatul avea aproximativ 35 de ani şi era singur în maşină. Urmează ca specialiştii să efectueze o expertiză pentru a stabili cu ce viteză conducea bărbatul.

Etichete: Bucureşti, firea, lucrări, nesemnalizare lucrari, pmb, semnalizare lucrari

0/1 COMENTARII
Fox
16 mai 15:01
+0
VOTURI
-0
CATA PROPAGANDA!! :))))))

"Primăria Capitalei anunţă că edilul Gabriela Firea va propune" !!!!! :)))) Te tavalesti pe jos de ras!!!!

Ca sa priceapa si votantii tatei Pandele asta se traduce asa: "Eu primarita voastra va anunt ca tot eu propun!" !!!

Si toate site-urile de propaganda ieftina preiau repede aceasta "stire"!!!!

Cum spuneam si in alt loc! Nu valoarea amenzilor lipseste si aplicarea lor!!! Dar votantii ei nu fac diferenta! Tot inainte! :)))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE