PMB vrea să înfiinţeze "Reţeaua Metropolitană de creşe şi grădiniţe". 48.000 de copii sub 3 aniPrimăria Capitalei vrea să înfiinţeze "Reţeaua metropolitană de creşe şi grădinişe" din care vor face parte unităţi din toate sectoarele, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) care va avea loc miercurea viitoare. Proiectul vizează găsirea de soluţii pentru părinţii care nu au posibilitatea de a lăsa copiii în grija unei bone sau în grija bunicilor, în Bucureşti fiind 48.000 de copii cu vârsta sub trei ani.

Gradinita
Grădiniţă

CGMB va discuta, în şedinţa de săptămâna viitoare, un proiect de hotărâre care prevede "înfiinţarea Reţelei Metropolitane de creşe şi grădiniţe pentru dezvoltarea infrastructurii educaţionale".

Din reţea vor face parte creşele cu program prelungit "Băneasa" din Sectorul 1, "Ştefan cel Mare" din Sectorul 2, "Pallady" din Sectorul 3, "Metalurgiei" din Sectorul 4, "13 Septembrie" din Sectorul 5 şi Creşa "Militari", Sector 6.

De asemenea, vor fi incluse în reţea grădiniţele "Băneasa" din Sectorul 1, "Colentina" din Sectorul 2, "Pallady" din Sectorul 3, "Metalurgiei" din Sector 4, "Rahova" din Sectorul 5 şi "Brâncuşi" din Sectorul 6.

"În Bucureşti, numărul creşelor de stat aflate în subordinea consiliilor locale şi numărul de locuri nu acoperă nevoile existente în prezent, potrivit datelor Direcţiei Generale de Ssistenţă Socială a Municipiului Bucureşti. Numărul de locuri din creşele de stat unde sunt supravegheaţi şi îngrijiţi copii cu vârste de sub 3 ani nu satisface, având în vedere că în Capitală sunt peste 48.000 de copii cu vârsta până în 3 ani", se arată în expunerea de motive care însoţeşte proiectul.

Potrivit documentului, autorităţile sunt "preocupate de dezvoltare infrastructurii educaţionale pentru a veni în sprijinul familiilor care nu au posibilitatea de a lăsa copiii în grija unei bone sau în grija bunicilor".

Etichete: Bucureşti, grădiniţă Bucureşti, pmb, Reţeaua Metropolitană de creşe şi grădiniţe

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
22 sep 12:30
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE