PNL schimbă candidatul la Primăria sectorului 3: Cristina Pocora, în locul lui Florin Vasile UPDATEPNL a schimbat candidatul şi la Primăria sectorului 3. Liberalii au validat, joi, candidatura Cristinei Pocora la Primăria sectorului 3, în locul lui Florin Ştefan Vasile.

Cristina Pocora
Cristina Pocora

Liberalii o vor susţine pe Cristina Pocora în cursa pentru Primăria sectorului 3, în locul lui Ştefan Florin Vasile, decizia fiind luată pe fondul unor nemulţumiri ale organizaţiei sector 3, cu privire la modul în care Ştefan Florin Vasile îşi făcea campania electorală, au declarat, pentru Mediafax, surse din PNL.

"Eu sunt astăzi extrem de mulţumită şi pot să recunosc în faţa dumneavoastră că astăzi am reparat o greşeală. Am reparat greşeala de a nu fi găsit încă de la începutul desemnării de candidaturi la sectoare un candidat femeie. Este o greşeală pe care toţi ne-o asumăm. Mă bucură candidatura Cristinei Pocora nu doar pentru că este un om foarte bătăios şi aplicat, este un om foarte priceput şi când îşi asumă o misiune o duce până la capăt şi ar trebui să îi fie frică lui Robert Negoiţă de această contracandidatură", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a afirmat că lista candidatilor susţinuti de PNL pentru alegerile locale din Bucureşti este cea finală.

"Nu am ezitări să vă spun că PNL când are decizii sau îşi asumă candidaturi care se dovedesc pe parcurs că nu sunt cele mai bune, nu insistă în greşeală. (...) Astăzi ne aflăm în faţa unor variante finale de candidatură atât la Bucureşti, cât şi la Sectorul 3", a mai spus Gorghiu.

Candidatura Cristinei Pocora a fost votată de PNL Bucureşti şi, ulterior, validată de Comisia de unificare şi BPN. 

"Este o decizie care aparține organizației de București, la propunerea PNL Sector 3, o propunere care vizează o variantă mai bună. Numele Cristinei Pocora nu mai este o enigmă pentru niciun bucureștean, mai ales după ce a obținut reale succese la nivel parlamentar pe tema indemnizațiilor pentu copii. Există o rațiune suplimentară care mă face să fiu încântată de această candidatură, ideea că reușim ca PNL, care și-a asumat ideea cotelor de gen, să avem un candidat femeie care va face cu siguranță performață în Sectorul 3. (...) Eu cred că s-a vorbit suficient despre contextul tuturor deciziilor din ultima perioadă, dacă alegi la un moment dat neinspirat, cred că e o prostie să insiști în acel lucru. Important este să găsim candidații care vin cu proiecte pentru bucureșteni", a spus copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, la B1 TV.

Întrebată dacă se mai așteaptă și alte schimbări de candidați în rândul liberalilor, Alina Gorghiu a răspuns: "În opinia mea, nu. Data de 26 aprilie este data limită de depunere a candidaturilor. Nu avem în vedere nicio altă schimbare la vreun sector".

Cristina Pocora este deputat, la al doilea mandat, fiind aleasă în circumscripţia 23 Ialomiţa, colegiul uninominal nr. 1. Feteşti-Ţăndărei. În perioada 2006-2008 a fost secretar de stat pentru Relaţia cu Parlamentul.

Ea a fost membru în Biroul Politic al PNL, în perioada 2012-2013. De asemenea, în anul 2013 a fost purtătorul de cuvânt al partidului.

În urmă cu o zi, liberalii şi-au schimbat candidatul la Primăria Generală. Cătălin Predoiu i-a luat locul lui Marian Munteanu, fiind al patrulea candidat al PNL, intrat în cursa pentru scaunul de edil-şef. 

CITEŞTE ŞI Candidatura lui Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei, validată de PNL Bucureşti UPDATE

Conducerea PNL Bucureşti a validat, joi, în unanimitate candidatura lui Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei. Candidatura lui Predoiu va fi supusă la vot şi în Comisia de unificare şi în Biroul Politic Naţional.

Data limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 5 iunie este 26 aprilie.

Etichete: Cristina Pocora, Florin Stefan Vasile, Florin vasile, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE