PNL atacă în instanţă organizarea ALEGERILOR LOCALE 2016 într-un singur tur de scrutinALEGERI LOCALE 2016. PNL a depus, miercuri, acțiunea în instanța de contencios-administrativ prin care contestă Hotărârea de Guvern de organizare a alegerilor locale care prevede un singur tur de scrutin, a anunțat copreședintele PNL Alina Gorghiu, într-o conferință de presă.

PNL ataca in instanta organizarea ALEGERILOR LOCALE 2016 intr-un singur tur de scrutin (Foto ziaruldearges.ro)
PNL atacă în instanţă organizarea ALEGERILOR LOCALE 2016 într-un singur tur de scrutin (Foto ziaruldearges.ro)

ALEGERI LOCALE 2016. Alina Gorghiu a spus că demersul nu este tardiv, atât timp cât este făcut înainte de data de 5 iunie.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidaţii PNL la primăriile de sector, validaţi de BPN

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. BPN al PNL a validat, miercuri, candidații la funcția de primar la sectoarele 1, 2, 3, 4 și 5 ale Capitalei, au precizat pentru AGERPRES surse participante la reuniune. 

ALEGERI LOCALE 2016. Copreședintele PNL anunțase marți că Guvernul a răspuns la plângerea prealabilă a partidului, ca urmare putând fi continuate demersurile privind invocarea excepției de neconstituționalitate a prevederilor legate de alegerea primarilor într-un tur de scrutin, informează Agerpres. 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidaţii PSD la PMB şi sectoare, anunţaţi OFICIAL săptămâna viitoare

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidaţii PSD pentru Primăria Bucureşti, dar şi cele şase sectoare ale Capitalei vor fi anunţaţi, oficial, săptămâna viitoare, evenimentul urmând să aibă loc în cadrul Comitetului Executiv al partidului. Cu această ocazie, candidaţii PSD la ALEGERILE LOCALE îşi vor prezenta şi proiectele pe care le au pentru Bucureşti.

CITEŞTE ŞI Cine va fi CANDIDATUL PSD la Primăria Capitalei. Numele avansate de Liviu Dragnea

ALEGERI LOCALE 2016. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că senatorul Gabriela Firea are "o șansă foarte mare" să fie candidatul partidului în cursa pentru Primăria Capitalei, dar a menționat că și alți doi social-democrați își doresc acest lucru, senatorii Eugen Teodorovici și Șerban Nicolae. 

Etichete: alegeri locale 2016, alina gorghiu, atac instanta, contencios administrativ, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE