PNL cere în continuare demisia lui Oprea, după moartea polițistului: Răgazul a expirat!Partidul Național Liberal continuă să ceară demisia vicepremierului Gabriel Oprea, după moartea polițistului de la Brigada Rutieră, care a decedat în timp ce făcea parte din coloana oficială a demnitarului.

PNL cere in continuare demisia lui Oprea, dupa moartea politistului: Ragazul a expirat!
PNL cere în continuare demisia lui Oprea, după moartea polițistului: Răgazul a expirat!
Foto: oracoluldelabalcesti.ro

"Au trecut patru zile de la trecerea în altă lume a polițistului Bogdan Gigină, Dumnezeu să-l odihnească! Fiecare are dreptul la un răgaz rezonabil pentru a-și aduna gândurile, pentru a reflecta, pentru a decide, dar pentru dl general Oprea acest răgaz a expirat. Patru zile au fost un interval rezonabil, în care am așteptat cu toții lămuriri, dar pe care dl Oprea l-a folosit exclusiv pentru a păstra tăcerea, ceea ce a creat percepția de mușamalizare a situației în care, aspect grav, a implicat și Poliția Română. În aceste condiții nu mai exista decât calea demisiei pentru salva credibilitatea ministerului de Interne, a Poliției Române și pentru a onora soldatul căzut pe care l-a lăsat în urmă. Îi solicit ministrului de Interne să demisioneze din funcție!", afirmă Cătălin Predoiu, într-un comunicat remis stiripesurse.ro.

CITEȘTE ȘI: Surse: Klaus Iohannis cere clarificări în cazul poliţistului mort din coloana oficială a lui Oprea 

Predoiu susține că dacă Gabriel Oprea nu va demisiona, premierul Victor Ponta este obligat să îl demită.

"Lămurirea semnelor de întrebare legate misiune, traseu, dreptul la coloană etc. sunt, din punct de vedere judiciar, de competența anchetei în curs. Dar, ministrul de Interne avea obligația morală și politică să explice public cetățenilor României o serie de aspecte din care rezultă suspiciunea inacceptabilă că ar fi abuzat de funcție și ar fi folosit Poliția Română ca pe un serviciu personal", a mai afirmat Cătălin Predoiu, care concluzionează că "demisia este singurul act care poate reda încrederea că adevărul va fi aflat".

Polițistul Bogdan Cosmin Gigina, care a murit în urma unui accident, marți, căzând cu motocicleta într-o groapă, în timp ce deschidea coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, a fost înmormântat vineri. 

Etichete: cătălin predoiu, gabriel oprea, PNL, politist mort

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE