PNL contestă taxa pe gunoi impusă de administrația BăluțăAstăzi, consilierii locali ai PNL, au depus, la Primăria Sectorului4, o plângere prealabilă referitoare la cele două hotărâri de Consiliu Local prin care a fost modificată taxa de salubrizare.

PNL contesta taxa pe gunoi impusa de administratia Baluta
PNL contesta taxa pe gunoi impusă de administraţia Băluţă

Florin Melciu, membru al biroului PNL Sector 4, a fost pe teren și a discutat cu cetățenii setorului despre noua taxă impusă de către administrația Băluță.

"În urma discuțiilor avute cu locuitorii sectorului 4 am ajuns la o singură concluzie împreună, și anume că taxa este un moft al primarului care încearcă abuziz să bage mâna în buzunarulcetățeanului. Contest și contestăm vehement acest demers al administrației Băluță de a ridica la un nivel exagerat prețulpentru adunarea deșeurilor în sectorul 4, de la 7,12 lei la 12 lei de persoană lunar, ne având un fundament economic. Totodată, doresc să aduc la cunoștință opiniei publice faptul că anumitesunt sectoare în București care nu percep această taxăcetățeanului, ea fiind acoperită de la bugetul de sector.

Dacă după termenul legal de 30 de zile, Primăria Sectorului 4 nu va anula hotărârile vizate, acțiunea va fi continuată în contenciosadministrative", ne-a declarat domnul Florin Melciu, membrual Biroului Politic PNL Sector 4.

Etichete: PNL, primarul baluta, Sector 4, sector patru, taxa de gunoi

0/1 COMENTARII
Alex
01 feb 15:08
+0
VOTURI
-0
Niste HOTI !
Anul trecut se laudau ca scad de la 7 lei la 5 lei/luna/persoana si dupa ce au avut monopol ridica la 12 lei pe luna/persoana .
PFA-uri doar cu sediu social in S4 platesc 80 lei/luna chiar daca nu produc deloc gunoi . Si suntem taxati si de 2 ori pt aceeasi locatie . O data pe persoana fizica si inca o data pe PFA . RUSINE !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE