PNL îi cere Gabrielei Firea revocarea din funcţia de viceprimar a fostului amant al Oanei ZăvoranuPNL cere PSD şi Gabrielei Firea revocarea viceprimarului Tudor Ionescu, pe motiv că CV-ul acestuia nu conţine nicio recomandare pentru ocuparea funcţiei.

Tudor Ionescu
Tudor Ionescu
Foto: Agerpres

"Alegerea unui astfel de viceprimar se datorează, însă, presiunilor exercitate asupra PSD de către preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în condiţiile alianţei pe care cele două formaţiuni o au la nivelul Bucureştiului. PSD a decis, astfel, să facă un compromis pe seama bucureştenilor şi să îi jignească prin cedarea voturilor lor lui Tudor Ionescu – nimeni altul decât finul lui Tăriceanu", a declarat, joi, deputatul PNL Ovidiu Raţechi.

PNL îi cere PSD şi Gabrielei Firea să îl revoce cu prima ocazie pe Tudor Ionescu, susţine Ovidiu Raeţchi.

"Dată fiind această situaţie căreia cu greu putem să îi găsim un precedent, PNL cere PSD şi primarului general, Gabriela Firea, să îl revoce cu prima ocazie pe Tudor Ionescu, dând astfel dovada înţelegerii faptului că penibilul are o limită, iar ridicolul nu trebuie să facă niciodată casă bună cu gestionarea unor funcţii administrative sau politice de prim rang", a afirmat liberalul.

Ovidiu Raeţchi a mai spus că societatea civilă a reacţionat violent faţă de alegerea în funcţia de viceprimar a unei persoane al cărei CV nu conţine nicio recomandare pentru această demnitate publică.

"Societatea civilă a reacţionat, astăzi, violent, faţă de alegerea, în funcţia de viceprimar al Capitalei, a unei persoane al cărei CV nu conţine nicio recomandare pentru ocuparea unei astfel de demnităţi publice. Din contră, oricine a putut remarca faptul că Tudor Ionescu – căci despre persoana sa este vorba - are altfel de orientări şi afinităţi decât cele presupuse de o funcţie publică de decizie", a mai spus deputatul PNL.

Etichete: Gabriela Firea, Tudor Ionescu, tudy, viceprimari bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h