PNL îşi mută sediul din Kiseleff din cauza datoriilorPartidul Naţional Liberal (PNL) a renunţat la sediul din Kiseleff. Începând cu 1 august 2015, sediul central al liberalilor va fi cel din Modrogan, iar în clădirea din Aviatorilor va rămâne organizaţia PNL Bucureşti şi biroul co-preşedintei PNL, Alina Gorghiu.

PNL isi muta sediul din Kiseleff (Foto romaniatv.net)
PNL îşi mută sediul din Kiseleff (Foto romaniatv.net)

Pe fondul datoriilor acumulate, atât de vechiul PNL, cât şi de vechiul PDL, liberalii au renunţat la sediul aflat pe Şoseaua Kiseleff numărul 10. Clădirea aparţine Regiei Autonome - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), folosită de foarte mult timp de liberali.

"Cererea e făcută la RA-APPS începând cu 1 august din motive economice, adică şi din cauza datoriilor. Rămânem cu sediul din Modrogan, iar Bucureştiul rămâne în Aviatorilor. În acel sediu a funcţionat USL, în principal, iar acum e o decizie de maturitate politică", a declarat secretarul general al PNL, Marian Petrache, pentru gândul.

Deşi datoriile PNL pe anul 2014 nu sunt publicate încă pe site-ul Ministerului de Finanţe, Petrache a precizat anterior, pentru gândul, că acestea s-ar ridica la aproximativ trei milioane de euro, fără a lua în calcul şi datoriile fostului PDL. În total, aproape şapte milioane de euro ar datora noul PNL.

Etichete: Kiseleff, modrogan, partidul national liberal, PNL, sediu PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h