PNL organizează un MITING de susţinere a Guvernului tehnocrat, sâmbătă, în Piaţa VictorieiPNL a trimis Primăriei Bucureşti o solicitare pentru a autoriza organizarea unui miting în Piaţa Victoriei, sâmbăta viitoare, pentru susţinerea Guvernului tehnocrat. La acţiune sunt aşteptate aproximativ 50.000 de persoane.

PNL organizeaza un MITING de sustinere a Guvernului tehnocrat
PNL organizează un MITING de susţinere a Guvernului tehnocrat

"Am primit la Primăria Generală a Capitalei o solicitare din partea PNL pentru a organiza un miting pe data de 22 octombrie, deci sâmbăta viitoare, între 8.00 şi 14.00, miting pentru susţinerea guvernului technocrat în Piaţa Victoriei (...), număr participanţi - circa 50.000 de persoane din Bucureşti şi din provincie", a anunţat primarul Capitalei.

În ziua desfăşurării mitingului vor fi blocate zonele Piaţa Victoriei, Aviatorilor, Kiseleff, Ion Mihalache, Titulescu, Calea Victoriei, Lascăr Catargiu.

Etichete: miting piata victoriei, miting pnl, miting susţinere guvern tehnocrat, trafic restrictionat piata victoriei

0/3 COMENTARII
Cris
17 Oct 16:09
+0
VOTURI
-0
Cine ar iesi la un asemenea miting in conditiile in care Guvernul Ciolosi mai are doua bashini (luni) si moare pe cale naturala? O sa vina Guvernul lui Dragnea sau Dancu dupa cum arata sondajele. Iar voteaza pensionarii in masa, iar ies escrocii lu Ponta.
vlad
17 Oct 12:50
+0
VOTURI
-0
Vor sa se umple de penibil?? Daca nu vine nimeni? :) .... sau poate isi aduc filialele ca PSD-istii... treaba lor. Cand au ales-o pe Gorghiu si-au ales soarta PNTCD-ului
SYW
17 Oct 12:02
+0
VOTURI
-0
deci " PNL organizează un MITING de susţinere a Guvernului tehnocrat " ...insemnand ca sunt foarte multumiti de "marile realizari" tehnocratice de aproape un an...??? sa-i pupe , sa-i i-a in brate si sa-i arunce in PNL , ca doar asta doresc , neavand alte persoane mult mai capabile in cadrul actualului partid !!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE