PNL: Primăria Iaşi este cel mai important obiectiv al nostru, după câştigarea BucureştiuluiLiderii PNL susţin că Primăria Iaşi este cel mai important obiectiv al liberalilor, după câştigarea Bucureştiului. 

Alina Gorghiu si Vasile Blaga
Alina Gorghiu şi Vasile Blaga

Alina Gorghiu a declarat, duminică, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că pentru PNL "câştigarea Primăriei Iaşi este cel mai important lucru după câştigarea Bucureştiului". 

"Iaşiul a fost izolat şi în continuare discutăm despre proiecte precum autostrada Iaşi - Târgu Mureş, despre spitalul regional şi alte investiţii, dar le discutăm degeaba, pentru că până acum PSD care a guvernat în această regiune a promis, dar n-a realizat nimic. PSD şi-a pedepsit electoratul din Moldova”, a spus Alina Gorghiu, potrivit Mediafax. 

La rândul său, copreşedintele liberal Vasile Blaga a afirmat, în aceeaşi conferinţă de presă, că Moldova şi Oltenia nu mai reprezintă monopolul PSD, pentru că social-democraţii le-au considerat doar bazine electorale ale stângii, fără a se preocupa şi de dezvoltarea economică a celor două regiuni.

"Moldova nu mai este monopolul absolut al PSD, la fel ca şi Oltenia, pentru că social-democraţii s-au comportat aşa cum nu trebuie cu aceste provincii mari. Le-au considerat bazine de vot ale stângii, iar modul în care au administrat aceste regiuni le vedem cu toţii. Diferenţele de dezvoltare între Transilania şi celelalte două provincii cresc, din păcate”, a afirmat Vasile Blaga.

El a adăugat că o victorie a PNL la Iaşi în alegerile locale ar fi un semnal important pentru ceea ce se va întâmpla în toamnă, la scrutinul pentru alegerea noului Parlament.

Liderii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor participa, duminică, la Iaşi, la manifestările oficiale organizate în oraş de Ziua Unirii, la eveniment urmând să fie prezenţi şi preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş.

Etichete: alegeri locale 2015, alina gorghiu, PNL, Primăria Bucureşti, Primăria Iași, vasile blaga

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h