PNL: Propunerea PSD pentru funcţia de premier arată obsesia de control a lui Liviu DragneaPropunerea pe care PSD a făcut-o pentru postul de premier reprezintă o mutare de familie care amintește de practici din vremea guvernului Năstase, consideră președintele interimar al PNL. Raluca Turcan a spus, după consultările de la Cotroceni, că nominalizarea lui Sevil Shhaideh arată de fapt obsesia de control a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Raluca Turcan
Raluca Turcan

"Este o propunere care arată obsesia de control a domnului Liviu Dragnea. Este o propunere care ne duce cu gândul la practici din timpul mandatului lui Adrian Năstase sau din momente policitice când guvernul era condus prin interpuși. E un semnal că partea de creștere a taxelor și impozitelor care a stat la baza programului de guvernare al PSD, va fi, din nefericire aplicată. Nu cred că oamenii când au votat PSD au votat ca în fruntea guvernului să fie fina domnului Liviu Dragnea. Una ar fi fost să avem un prim-ministru cu un profil politic conturat, un prim-ministru cu o acțiune politică vizibilă și o viziune de dezvoltare a țării asumată și una e să primim o mutare de familie a domnului Liviu Dragnea", a spus Raluca Turcan.

La consultările de la Cotroceni, liberalii i-au transmis președintelui Klaus Iohannis că vor rămâne în opoziție și vor monitoriza dacă actuala coaliție respectă legea.

"În acest context PNL va rămâne în opoziție. Plecăm în acest mandat de la realitatea că scopul ascuns al acestei coaliții de guvernare, PSD-ALDE, este nerespectarea legii și încetinirea luptei împotriva corupției", a subliniat Turcan.

CITEŞTE ŞI Sevil Shaidehh, fost ministru al Dezvoltării în Guvernul Ponta, propunerea PSD-ALDE pentru premier

Etichete: Liviu Dragnea, Raluca Turcan, Sevil Shhaideh

0/1 COMENTARII
TUDOR POPESCU
23 Dec 11:05
+0
VOTURI
-0
Daca isi ia in serios munca.. sunt sigur ca din CORAN a invatat pe de rost .. adica : HOTILOR LI SE TAIE MANA DREAPTA ... fie si cu suspendare .. si tot se rezolva PRINCIPALA PROBLEMA A ROMANIEI.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE