PNL solicită ALEGERI ANTICIPATE, după demisia lui Victor PontaPNL solicită alegeri anticipate, după demisia lui Victor Ponta, a anunţat co-preşedintele PNL Alina Gorghiu, miercuri.

Gorghiu vrea ca acuzatiile lui Ponta privind ofiterii acoperiti sa fie investigate de Parlament
Gorghiu vrea ca acuzațiile lui Ponta privind ofițerii acoperiți să fie investigate de Parlament
Foto: radiocraiova.ro

DECLARAŢIILE făcute de Alina Gorghiu:

Vreau să încep prin a exprima în numele PNL toată compasiunea pentru cei care au suferit în incendiul de la Colectiv. (...) În altă ordine de idei, PNL a înţeles clar un lucru: manifestarea de aseară este o manifestare împotriva neglijenţei, aroganţei, corupţiei din Administraţie. Este un avertisment puternic pe care societatea civilă îl dă clasei politice. Nu cred că e o surpriză că azi PNL solicită alegeri anticipate. Solicităm asta încă din ianuarie. E nevoie de un nou start în politica românească.

Vreau să-mi cer eu scuze pentru declaraţia colegului nostru, Calimente (n.r. Deputatul PNL, Mihăiţă Calimente, a declarat în cadrul unei emisiuni că, dacă oamenii nu îi vor pe politicienii români, atunci n-au decât să îi voteze pe bulgari). Vor veni şi scuzele domniei sale în scurt timp. Îmi cer eu scuze în numele PNL.

DECLARAŢIILE făcute de Vasile Blaga:

Decizia dlui Ponta e târziu. Alegerile trebuie să aibă loc într-un timp cât mai scurt cu putinţă. Este cea mai onestă propunere, care cred că e în acord cu cetăţenii. (...)  Noi înţelegem ce-şi doresc românii. Românii vor să fie reprezentanţi de cei pe care îi votează, sunt nemulţumiţi de cei care-i reprezintă. De aceea dorim alegeri anticipate.

Etichete: alegeri, alegeri anticipate, demisie ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE