PNL va vota pentru începerea urmăririi penale în cazul lui Gabriel OpreaPNL va vota în favoarea solicitării DNA privind începerea urmăririi penale pe numele lui Gabriel Oprea.

PNL va vota pentru inceperea urmaririi penale in cazul lui Gabriel Oprea
PNL va vota pentru începerea urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea
Foto: clujust.ro

PNL isi va mentine cutuma de a vota in favoarea cererilor justitiei si in cazul cererii formulate de DNA in ceea ce il priveste pe fostul ministru Gabriel Oprea, a declarat, luni, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, potrivit Hotnews.ro.

''PNL isi va mentine cutuma de a vota in favoarea cererilor de ridicare a imunitatii, pentru a da cale libera investigatiilor justitiei'', a declarat Predoiu.

DNA a cerut luni aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru de Interne si senatorului Gabriel Oprea, acuzat de abuz in serviciu, pentru insotirea deplasarilor sale de echipaje ale Politiei Rutiere, serviciu de care ar fi beneficiat ilegal si procurorul general Tiberiu Nitu in baza unui protocol.

Procurorii DNA trebuie sa obtina avizul Senatului pentru a incepe urmarirea penala pe numele lui Gabriel Oprea.

Acesta a declarat, luni, dupa anuntul DNA de solicitare a avizului pentru urmarirea sa penala, ca a respectat si respecta legile acestei tari, ca se considera nevinovat si ca va sprijini toate demersurile pentru aflarea adevarului, dar ca in egala masura isi va apara drepturile.

Cererea DNA ar trebui tratata in timpul sesiunii parlamentare, este de parere presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care a anuntat ca se va consulta cu colegii din Biroul Permanent pe aceasta tema.

Etichete: oprea, PNL, urmărire penală

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE