Podul Grant intră în reabilitare. Lucrările vor costa 52 de milioane de leiPodul Grant, unul dintre cele mai importante elemente de infrastructură din Bucureşti, va fi reabilitat, potrivit unui proiect de hotărâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Podul Grant
Podul Grant

"În conformitate cu expertiza tehnică emisă în anul 2016 pentru podul Grant, au rezultat o serie de neconformităţi, respectiv indicele de stare tehnică al podului principal, care este nesatisfăcătoare (...) Astfel, pentru a se asigura condiţiile minime de siguranţă a circulaţiei sunt necesare lucrări de reparaţii ale infrastructurii şi suprastructurii", se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

De aceea, podul va intra în reabilitare, iar lucrările vor dura doi ani şi vor avea un buget alocat de 52,25 milioane de lei, finanţarea fiind asigurată din fondurile proprii ale Primăriei.

Podul Grant face legătura între sud-vestul şi nordul Capitalei, peste liniile de cale ferată care ajung în Gara de Nord şi este una dintre cele mai tranzitate rute din Bucureşti.

Etichete: Podul Grant, reabilitare pod grant, reparatii pod grant

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE