Podul Grant intră în reparaţii în această varăPodul Grant
Podul Grant

În această vară, Podul Grant va intra în reparaţii. Lucrările vor fi demarate după deschiderea Pasajului Basarab. "Vom lucra în special noaptea, în aşa fel încât dimineaţa să se circule, că dacă creez vara asta iar calvar bucureştenilor cu încă un pod oprit că s-a dat Pasajul Basarab în folosinţă nu am făcut absolut nimic", a precizat primarul general.

Lucrările nu vor dura însă foarte mult. Primarul Sorin Oprescu a precizat că până în septembrie, reparaţiile la podul Grant ar trebui finalizate.

Edilul-şef a anunţat luni că în termen de câteva zile, Pasajul Basarab ar putea fi deschis. “După ce terminăm cu probele acestea, necesare deschiderii unui pasaj, cât de curând după aceea îi dăm drumul. Este o chestiune de ore şi de zile”, a declarat primarul general, Sorin Oprescu, luni, în prima zi de testare a podului hobanat al Pasajului Basarab.

Conform programului constructorilor, vor fi trei zile de teste cu încărcătură maximă, de luni până miercuri inclusiv. Astfel, luni au fost efectuate patru probe cu 6 tramvaie şi 14 camioane (826 de tone), marţi vor fi realizate alte patru probe cu 12 tramvaie şi 32 de camioane (1828 tone), iar miercuri pe 1 iunie vot fi efectuate două probe cu 13 tramvaie şi 23 de camioane (1467 tone).

Etichete: Pasajul Basarab, Podul Grant, promo, realitatea, reparaţii, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII
adyc0lt
31 mai 22:11
+0
VOTURI
-0

si inca ceva:poate printre cei care citesc sunt si specialisti care se pricep sa argumenteze stiintific ce spun eu aici si sa evalueze cat timp este necesar pentru lucrari,cum decurg lucrarile,daca sunt indicii de furturi,etc.ar fi foarte util sa vedem ca printre oamenii invatati sunt si oameni cu atitudine civica.atitudinea civica nu este o vorba goala.in lumea civilizata ea se manifesta din plin si rezultatul este o viata pe care aici inca nici nu o visam astazi.

adyc0lt
31 mai 22:06
+0
VOTURI
-0

vorbe,vorbe si iar vorbe.nu se termina in septembrie.va fi un chin si mai mare.cine crede ca daca se lucreaza noaptea vom circula ziua?pe ce vom circula?.lucrarile privesc nu mai mult decat inlocuirea covorului de asfalt,si ar trebui sa nu dureze mai mult de 2 saptamani.eu stau in giulesti si tre sa ajung la munca la zona casa presei.ocolirea prin basarab,pe langa timp si nervi ma va costa benzina in plus.iata ce propun:initiativa sa calculam paguba in fiecare buzunar si sa dam primaria in judecata pentru asta.in sensul asta ma ofer sa preiau estimarile fiecarui sofer si sa le depun la primarie mai intai apoi sa formam un comitet de initiativa sa cerem despagubiri.va stau la dispozitie cu adresa de e mail adyc0lt@yahoo.com si vb acolo sa nu ne mai lasam fraieriti.totul este sa ne unim si sa facem odata dovada ca suntem cetateni si nu niste imbecili dusi de nas usor de niste escroci care nu fac reabilitarea asta pentru noi ci pentru a castiga ei in paguba noastra.faceti cum credeti,eu imi fac datoria si va invit sa luam atitudine,si astept sugestii despre cum sa facem.

cristachitza
31 mai 17:15
+0
VOTURI
-0

Ramane de vazut daca chiar se face treaba si daca intr-adevar sunt bani pt asa ceva si nu se fura. Reabilitarea e ceva normal. Mergeti prin Cehia, Germania si alte tari si veti vedea ca la fiecare 2-3 ani se reabiliteaza cladiri sau drumuri. Problema e ca la aia se face mult mai multa treaba si se fura mult mai putini bani publici.

radu
31 mai 13:24
+0
VOTURI
-0

SUNTEM IN 2006

Podul Grant va fi inchis pe sensul Turda - Crangasi, incepand cu 4 iunie pana pe 16 iulie. Ulterior, calvarul se muta pe celalalt sens, Crangasi - Turda, care va fi inchis in perioada 30 iulie - 15 septembriePotrivit specialistilor din Primaria Capitalei, lucrarile la Podul Grant vor fi mai usoare decat cele derulate in prezent la Podul Marasesti, unde dupa efectuarea de sapaturi s-a constatat o degradare totala a pilonului de rezistenta. Podul Grant este construit din anul 1982. Lucrarile se vor putea face fara a se opri circulatia rutiera in zona, fiind vorba doar de acoperirea unor armaturi care acum sunt vizibile si repararea unor fisuri. Se estimeaza ca valoarea lucrarilor va fi de 140 milioane de euro, dublu fata de suma vehiculata initial.

FARA COMENTARII !!!!

Fane
31 mai 10:33
+0
VOTURI
-0

Pe rand,ca la moara:odata Basarabul inaugurat,Oprescu trece la Podul Grant:este si cazul!De la reamenajarea din anii 80,nimeni nu s-a mai ocupat de acest pod.

didi
31 mai 07:37
+0
VOTURI
-0

Parca il reabilitasera complet acu vreo 3 ani. In Romania se repara podurile la 3 ani???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE