POKEMON CHALLENGE. Vânătoare de personaje Pokemon pe GOOGLE MAPS1 aprilie este o zi specială pentru cei de la Google care sunt hotărâţi să o sărbătorească printr-o vânătoare de personaje Pokemon, Pokemon Challenge. 

POKEMON CHALLENGE. Vanatoare de personaje Pokemon pe GOOGLE MAPS (Foto playtech.ro)
POKEMON CHALLENGE. Vânătoare de personaje Pokemon pe GOOGLE MAPS (Foto playtech.ro)

Cei de la Google nu au fost niciodată străini de sărbătorile internaţionale, încercând să facă ceva special pentru fiecare dintre noi, în modul lor original. Ziua globală a păcălelilor, 1 aprilie, cu siguranţă nu este o excepţie de la regulă.

De această dată, gigantul din Mountain View vine cu un proiect Google Maps de 1 aprilie, s-a decis să ne încânte cu o vânătoare de personaje din Pokemon, serialul de animaţie îndrăgit în egală măsură de copii şi adulţi. ,,Vănătoarea" vizează exclusiv posesorii de smartphone-uri cu iOS sau Android care au instalată cea mai recentă versiune a aplicaţiei Google Maps. În teorie, cei de la Google au lucrat destul de mult şi la o componentă a jocului care vizează realitatea augmentativă. În practică, însă, vă puteţi juca fără probleme fără să începeţi să vă plimbaţi cu telefonul în faţa ochilor, prin casă sau pe stradă. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Etichete: 1 aprilie, Google maps

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE