Pokemon GO BUCUREŞTI. Bătălia pentru Herăstrău, pe 28 iulie. Cea mai mare fermă de pokemoni din ţarăJucătorii de Pokemon Go sunt invitaţi să participe la primul eveniment major Pokemon GO din România: "Bătălia pentru Herăstău". "Că doar Herăstrăul este cea mai mare "fermă" de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vânători / antrenori.", spun organizatorii.

Pokemon Go
Pokemon Go

Joi, 28 iulie, în intervalul 17:00-21:00 se dă lupta pentru Gym-ul "Ancora" din Herăstrău (localizat chiar lângă Berăria H). Regulile sunt simple: la fiecare 15 minute, echipa care deţine controlul Gym-ului primeşte un punct. Echipa cu cele mai multe puncte le finalul evenimentului este cea câştigătoare, iar toţi membrii echipei primesc din partea Berăriei H o băutură ca premiu (punem la bătaie 1000 de beri sau sucuri, vei arată telefonul pentru a demonstra că faci parte din echipa care a câştigat).

Detalii şi harta pot fi accesate AICI.

Dar, pentru că "It's only a game", toţi participanţii, indiferent de echipă, au intrarea liberă la afterparty-ul cu Lidia Buble şi Vanotek ce va avea loc pe terasa Berăriei H după eveniment, anunţă organizatorii.

La Berăria H oamenii au tot timpul: 2 PokéStops unul lângă altul unde punem zeci de Lure Modules în fiecare zi, pentru a ademeni cât mai mulţi pokemoni pe care să îi prindă uşor, wi-fi gratuit şi puncte de încărcare gratuită a telefonului.

Etichete: batalia pentru herastrau, pokemon, pokemon go

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE