Polițiștii locali vor patrula cu segway-uri. În ce zone îi vom vedeaPolițiștii locali din București vor patrula cu segway-uri. În bugetul pe 2013 al Poliției Locale a Municipiului București este prevăzută achiziționarea a zece biciclete speciale cu autoechilibru. 

Politistii vor circula cu segway-uri. In ce zone le vom vedea
Polițiștii vor circula cu segway-uri. În ce zone le vom vedea
Foto: www.flickr.com

Suma alocată acestei investiții este de 343.000 lei.

Polițiștii vor circula cu segway-urile în zona Centrului Istoric, în principal, și în parcurile mari din București. ''Pentru că nu se poate circula cu mașina în Centrul Vechi sau în parcuri, așa că aceste biciclete sunt utile, ajutând la o eficientă deplasare și patrulare'', a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Răzvan Popa, pentru B365.ro.

Deși în buget este prevăzută achiziționare a zece astfel de biciclete, Răzvan Popa a declarat că încă nu se știe exact dacă va fi aprobată investiția, care este doar în stadiu de proiect. ''Întâi trebuie să se aprobe bugetul. Nu a fost făcută nicio licitație, caiet de sarcini sau anunț. Putem să cumpărăm 50 de segway-uri sau cinci, depinde ce se va hotărî'', a spus acesta.

Etichete: achiziţie, Centrul Istoric, Politia Locala a Municipiului Bucuresti, realitatea

0/4 COMENTARII
nicu
16 apr 22:14
+0
VOTURI
-0
politia locala nu face parte din politia romana! e doar o facatura pentru primari si atat!ce le trebuie asa ceva???
bebe
16 apr 19:33
+0
VOTURI
-0
Poza este luata in Lisabona. Chiar si pe placuta de Segway scrie asta. Uniforma nu este cea a politiei romane de kkt. Deci totul este o minciuna tipic balcanica si lumea inghite tot.
Adrian
16 apr 18:02
+0
VOTURI
-0
Un Segway costa in medie 4000 euro. La suma vehiculata de ei rezulta ca il vor cumpara cu ~8000. Chiar in halul asta isi bat joc de noi?
Stelian
16 apr 11:42
+0
VOTURI
-0
Dar ce? Nu-si pot misca corpul pe picioare? :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h