Poliția Locală a Municipiului București vrea să își cumpere drone de 4 milioane leiDezbaterile din Consiliul General referitoare la bugetul Municipiului București pe anul 2014 au dezvăluit o serie de cheltuieli prevăzute care ridică semne de întrebare. La Poliția Locală, numai pe un sistem de monitorizare cu drone, investiția prevăzută era de patru milioane lei. 

Politia Locala a Municipiului Bucuresti a achizitionat un sistem de supraveghere audio-video
Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti a achiziţionat un sistem de supraveghere audio-video
Foto: B365.ro

În proiectul de buget pentru Poliția Locală a Municipiului București pentru anul 2014 era prevăzut un "Sistem monitorizare evenimente, spatii", în valoare de patru milioane lei. În termeni de zi cu zi, acest sistem este reprezentat de fapt de drone cu camere de luat vederi.  

Această cheltuială a fost retrasă din proiectul de Buget pe anul 2014, după discuții dintre consilierii generali și primarul General Sorin Oprescu.

Citește și Oprescu vrea să facă un site web de 5 milioane de lei pentru Primăria Capitalei 

Tot la Poliția Locală era prevăzută achiziționarea a încă 10 segway-uri, cu toate că instituția de-abia a achiziționat 10 astfel de aparate anul acesta. Investiția la acest capitol urma să fie de 392.000 de lei. Din această cheltuială prevăzută, consilierii au redus doar 2.000 lei. 

 

 

Etichete: drone, politia locala, Segway

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE