Policolor a lansat o aplicaţie prin care clienţii pot "vedea" camera redecorată în diverse nuanţePolicolor a lansat o aplicaţie prin care clienţii îşi pot "vedea" camera redecorată în diverse nuanţe de vopsea înainte de a alege nuanţa pe care o vor. Proiectul a pornit de la dorinţa companiei de a pune la dispoziţia clienţilor un instrument care uşurează şi inspiră selecţia culorilor în design. Soluţia aleasă a fost o aplicaţie mobilă care poate fi descărcată gratuit pe orice smartphone sau tabletă. Această soluţie a fost aleasă ca urmare a numărului din ce în ce mai mare de posesori de smartphone şi de faptul că aplicaţia îi ajută pe aceştia să acceseze rapid orice informaţie.

Policolor a lansat o aplicatie prin care clientii pot "vedea" camera redecorata in diverse nuante
Policolor a lansat o aplicaţie prin care clienţii pot "vedea" camera redecorată în diverse nuanţe
Foto: cugetliber.ro

Aplicaţia a fost lansată de divizia Policolor Arhitectural în 2014 şi permite alegerea şi testarea pe loc a oricărei nuanţe de vopsea decorativă. Policolor este prima companie de profil din România care a investit într-un astfel de instrument, potrivit businessmagazin.ro.

Aplicaţia le permite consumatorilor să vizualizeze în timp real întreaga paletă de nuanţe, în vederea alegerii variantei optime. Clientul îşi poate „vedea" propria cameră redecorată în diverse variante înainte de a cumpăra vopseaua. Nu în ultimul rând, consumatorul poate beneficia de sfatul asistentului virtual, dacă nu se poate decide în privinţa nuanţelor potrivite. În plus, aplicaţia ajută consumatorii să găsească cel mai apropiat showroom Policolor.

Aplicaţia Policolor este un serviciu care a venit în întâmpinarea nevoilor clienţilor, tot mai deschişi către soluţiile tip DIY. Pentru companie, primele beneficii ţin de creşterea gradului de satisfacţie în rândul clienţilor şi fac parte din planul de optimizare a costurilor de promovare a sistemelor de nuanţare computerizată. Datorită aplicabilităţii online, este un instrument de comunicare şi promovare nepoluator şi cu eficienţă mare, iar costurile sunt relativ mici.

Continuarea pe businessmagazin.ro.

Etichete: aplicație, aplicaţie Android, aplicaţie smartphone, cameră, decorare, Policolor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE