Policolor va deschide o nouă fabrică în BucureştiPolicolor S.A. va investi, în viitorul apropiat, într-o nouă fabrică, ce va fi construită pe platforma chimică de pe Bulevardul Timişoara, din Sectorul 6 al Capitalei. Unitatea de producţie va produce vopsele, emailuri, lacuri, grunduri, diluanţi şi alte accesorii.

Policolor va deschide o noua fabrica in Bucuresti
Policolor va deschide o nouă fabrică în Bucureşti
Foto: klar.ro

Policolor, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de lacuri şi vopsele, a demarat procedura de selecţie pentru compania de proiectare a viitoarei fabrici de vopsele, care va fi amplasată pe platforma industrială de pe bulevardul Timişoara, din Vestul Bucurestiului, notează Economica.net.

Compania, controlată de fondul de investitii RC2, organizează o licitaţie pentru serviciile de proiectare aferente noului obiectiv industrial. Policolor a postat pe site-ul propriu anuntul prin care invita companiile de proiectare sa se inscrie la licitatie, data limita pana la care vor fi primite ofertele fiind 7 aprilie 2014.

Conform informatiilor incluse in caietul de sarcini, noua unitate de productie va avea o capacitate de productie de 4.000 de tone/an, comparabila cu productia din fabrica actuala de la Bucuresti.

Oficialii Policolor au anuntat anterior ca investitia pentru relocarea fabricii din Bucuresti va fi intre 6 si 8 milioane de euro.

Etichete: fabrică Bucureşti, fabrică Policolor, Policolor, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE