Policolor vinde unui investitor imobiliar terenul pe care este amplasată fabricaPolicolor va vinde către un dezvoltator imobiliar terenul aferent platformei industriale pe care o deţine în Bucureşti, amplasată în Bulevardul Theodor Pallady, facilităţile de producţie şi activităţile administrative urmând să fie relocate în vestul Capitalei.

Policolor vinde terenul pe care este amplasata fabrica unui investitor imobiliar
Policolor vinde terenul pe care este amplasată fabrica unui investitor imobiliar
Foto: klar.ro

"Policolor a agreat vânzarea terenului din Theodor Pallady, aflat în proprietatea sa, către un dezvoltator imobiliar. Vânzarea efectivă se va derula pe parcursul a trei ani, perioadă în care fabrica Policolor va continua să funcţioneze în actuala locaţie. Fndurile rezultate în urma acestei tranzacţii, cu implementare pe termen mediu, urmează să fie direcţionate către dezvoltarea unei noi platforme, proiect pe care Policolor intenţionează să îl demareze. Platforma prevede şi construcţia unei noi fabrici de producţie de vopsele, pentru care se aşteaptă deja avizele pentru demararea lucrărilor", a declarat Marius Văcăroiu, CEO Policolor-Orgachim, citat de Mediafax.

Eliberarea terenului din Theodor Pallady, în suprafaţă de 13,9 hectare, se va face în trei etape. Prima suprafaţă va fi eliberată până la finalul acestui an, urmând apoi ca în cursul anului viitor un al doilea lot să fie eliberat. Cel de-al treilea lot din platforma industrială Policolor va fi eliberat în anul 2017, moment la care producţia şi activităţile administrative ale companiei vor fi deja relocate pe noua platormă din vestul Bucureştiului.

Anterior, compania a anunţat achiziţia unei platforme industriale cu suprafaţa de 2,5 hectare în zona de vest a Capitalei, unde vor fi relocate facilităţile de producţie şi activităţile administrative.

Pentru construcţia noii fabrici de lacuri şi vopsele Policolor, reprezentanţii Policolor au anunţat anterior că au alocat finanţări de peste 6 milioane de euro.

Etichete: fabrică Policolor, investitor, Policolor, teren de vânzare, Theodor Pallady, vânzare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE