Poliţia a găsit arma sustrasă de la femeia jandarm în timpul protestului din 10 augustPoliţiştii au recuperat, luni, pistolul sustras pe 10 august, în timpul protestelor din Piaţa Victoriei, de la femeia jandarm care a ajuns la spital după ce a fost agrsată de mai mulţi manifestanţi.

Poliţia nu a dat detalii legate de locul în care a fost găsită arma. Este vorba despre un pistol Carpaţi, de 7,65 mm, încărcată în momentul sustragerii!

"În urma activităților continue desfășurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală a Poliției București, s-a reușit recuperarea pistolului sustras în seara de 10 august de la jandarmul agresat", au anunțat reprezentanții poliției.

În noaptea de 13 spre 14 augustm un bărbatul a fost reținut pentru că ar fi furat arma femeii jandarm, dar nu și-a recunoscut faptele în fața procurorilor. Acesta a recunoscut că el este cel din imaginile promovate de Poliția Capitalei, însă a mai spus că el ar fi lovit-o cel mai puțin pe femeia jandarm, subliniind totodată, că nu a furat arma.

Bărbatul este muncitor necalificat, la o firmă, spun aceleași surse.

Polițiștii l-au găsit pe bărbatul care ar fi furat pistolul femeii jandarm la protestul din 10 august, iar procurorii au dispus reținerea sa. La audieri, acesta nu și-a recunoscut faptele.

Etichete: arma, femeia jandarm, pistol gasit, protest Piaţa Victoriei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h