Harta ambuteiajelor din a doua zi de Paște. RUTE OCOLITOARE pentru șoferii care vin în BucureștiPoliția avertizează șoferii că, luni, în a doua parte a zilei, traficul rutier s-a intensificat pe principalele drumuri nationale, in special pe DN1 Brasov - Bucuresti, DN2 Suceava - Bucuresti, DN6 Alexandria - Bucuresti si pe A1 Pitesti - Bucuresti. Autoritățile recomandă astfel șoferilor rute ocolitoare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se defăşoară deja îngreunat pe principalele drumuri folosite de turişti pentru întoarcerea în Capitală. 

Potrivit Infotrafic, pe DN1, pe Valea Prahovei, încă se circulă în coloană în zona Azuga, pe sensul de mers către Bucureşti, informează adevarul.ro.

Pentru a evita aglomeraţia, şoferii care pornesc din Braşov către Bucureşti sunt sfătuiţi să urmeze ruta DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, iar cei care pleacă din zona Bran-Moieciu să folosească următoarele rute: DN73 Braşov - Bran - Piteşti, A1 Piteşti - Bucureşti; DN73 Braşov - Bran - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti.

Pe DN6 Alexandria - Bucureşti se circulă îngreunat, din cauza aglomeraţiei, pe tronsonul Ghimpaţi - Mihăileşti.

Traficul rutier s-a intensificat semnificativ şi pe DN65 Slatina - Piteşti.

Pe autostrada A1 este posibil ca înainte de lăsarea serii să se formeze coloane de autovehicule la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti. Şoferii autovehiculelor care vor încheia aceste coloane sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Etichete: bucuresti pitesti, drum aglomerat, Valea Prahovei

0/1 COMENTARII
ce avem de facut
13 apr 18:12
+0
VOTURI
-0
Cu trenul voi merge data urmatoare la destinatie. Voi ajunge mai bine.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE