Poliția Capitalei a identificat doi minori care furau telefoane mobile din magazinePoliţiştii Capitalei au identificat şi au prins doi minori, în vârstă de 15 ani, bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale. 

Politia Capitalei a identificat doi minori care furau telefoane mobile
Poliția Capitalei a identificat doi minori care furau telefoane mobile
Foto: tecuceanul.ro

În urma activităţilor specifice desfăşurate, cei doi minori au fost identificaţi şi depistaţi, fiind conduşi la sediul secţiei, pentru audieri. Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de 80%, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

În perioada octombrie – aprilie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la comiterea a trei infracţiuni de furt, respectiv sustragerea de către persoane necunoscute a cinci telefoane mobile de pe panourile de expunere, fără ca societăţile comerciale vătămate să fie deschise publicului.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de furt calificat, cu cei în cauză în stare de arest preventiv.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Etichete: furt, în flagrant, minori, Poliţia Capitalei, telefoane mobile

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE