MECI pe stadionul Dinamo. 90 de poliţişti bucureşteni, mobilizaţi pentru partida Voluntari-BotoşaniAproximativ 90 de polițiști bucureșteni vor acționa în cursul serii de sâmbătă pentru menținerea ordinii publice și a siguranței rutiere, cu ocazia desfășurării pe Stadionul 'DINAMO' din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. VOLUNTARI și F.C. BOTOȘANI.

90 de politisti vor asigura ordinea publica la meciul FC Voluntari-FC Botosani
90 de poliţişti vor asigura ordinea publică la meciul FC Voluntari-FC Botoşani
Foto: romania libera

Polițiștii vor acționa, atât pentru menținerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră, se arată într-un comunicat DGMB.

În acest sens, polițiștii vor organiza și intensifica acțiunile de patrulare în stațiile de metrou și în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genți sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliția Capitalei va accentua activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a acestui eveniment.

Polițiștii rutieri își vor intensifica acțiunile derulate pe principalele artere de circulație, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului și prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză și depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfășurării în deplină siguranță a manifestării sportive, precum și pentru evitarea apariției unor situații conflictuale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, Poliția Capitalei vă recomandă să respectați indicațiile forțelor de ordine și ale polițiștilor care dirijează traficul rutier şi să nu consumați băuturi alcoolice dacă intenționați să conduceți autovehicule.

Etichete: dgmb, fc voluntari vs fc botosani, meci de fotbal, Poliţia Capitalei, stadion dinamo, voluntari botosani

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h