Poliţia Capitalei caută un bărbat care a agresat o femeie în cafenea, în Sectorul 6 FOTOPoliţia Capitalei solicită ajutorul cetăţenilor pentru a identifica un bărbat suspectat de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Fapta a fost comisă într-o cafenea din Sectorul 6.

Politia Capitalei cauta un barbat care a agresat o femeie in cafenea, in Sectorul 6
Poliţia Capitalei caută un bărbat care a agresat o femeie în cafenea, în Sectorul 6

Poliţia Capitalei a publicat fotografia unui bărbat, suspectat de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Fapta a fost săvârşită la data de 27 iulie, asupra unei femei de 33 de ani, în timp ce se aflau într-o cafenea dintr-un complex comercial de pe raza Sectorului 6.

"Cei care îl recunosc şi pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112", a transmis Poliţia Capitalei.

Etichete: barbat bataus, lovire in cafenea, Poliţia Capitalei, Sectorul 6

0/2 COMENTARII
Allison Howarts
04 sep 20:27
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Guardian of Worlds
04 sep 13:29
+0
VOTURI
-0
Si cum romanii din jur sunt independenti de fel, niciunul nu a intervenit sa-l capaceasca pe acest idiot ! :)) Tipic !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE