Poliţia Capitalei face cercetări în cazul incidentului de la ştrandul din StrăuleştiPoliţia Capitalei anunţă că mai multe persoane au fost audiate în cazul incidentului de la ştrandul din zona Străuleşti, unde două fete au ajuns la spital după ce au inhalat apă. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii intracţiunii de vătămare corporală din culpă .

Politia Capitalei face cercetari in cazul incidentului de la strandul din Straulesti
Poliţia Capitalei face cercetări în cazul incidentului de la ştrandul din Străuleşti
Foto: wristbands.com

În prezent, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1, se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă , urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile impuse de lege, anunţă oamenii legii.

Totodată, se efectuează şi verificări cu privire la activitatea centrului de agrement şi a atribuţiilor pe care le au persoanele ce îşi desfăşoară activitatea în acest obiectiv.

Reamintim că sâmbătă, în jurul orei 20:45, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în incinta unui centru de agrement de pe raza sectorului 1 Bucureşti, 2 fete, de 12 şi respectiv 16 ani, au fost descoperite în submersie în piscina complexului.

Tinerele au fost scoase din apă de un angajat al centrului şi le-a fost acordat primul ajutor de un medic aflat în zonă, ulterior fiind preluate şi transportate la spital, unde se află la Terapie Intensivă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2, care au demarat cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs incidentul.

De asemenea, poliţiştii s-au prezentat şi la unitatea spitalicească unde au fost internate minorele, pentru actualizarea datelor despre starea lor de sănătate.

Etichete: înecat, ştrand, strand straulesti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h