Poliţia Capitalei s-a autosesizat în cazul unei educatoarei inregistrată când agresa un copilPoliţia Capitalei s-a sesizat din oficiu în cazul unei educatoare de la o grădiniţă de stat din Sectorul 2 al Capitalei care a fost înregistrată, cu un reportofon ascuns într-o jucărie, în timp ce agresa verbal un copil de trei ani, după ce înregistrarea a fost difuzată de mai multe televiziuni.

Politia Capitalei
Poliţia Capitalei

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei precizează că autosesizarea a venit ca urmare a materialelor apărute în mass-media cu privire la comportamentul unei persoane care are în grijă copii de vârsta preşcolară, în cadrul unei grădiniţe situate pe raza Sectorului 2, fiind declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivä.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu, a anunţat că inspectoratul va declanşa, luni dimineaţă, cercetări în acest caz.

"Spune tu ce să îi fac eu lu' animalul ăsta! Şi animalul dacă îi spui... Uite, mă, cum stă acolo. Dă jos pantalonii mai repede că mi-ai distrus sănătatea! De ce te-ai pişat pe tine, mă? Mânca-v-ar crăpatul să vă mânânce. Dar-ar dracii să dea de nu te strâng de gât! Uite, mă, boii! Ştii ce am făcut astăzi? Le-am dat apă de trei ori! Nu le mai dau apă de mâine", este un fragment din înregistrările difuzate de mai multe televiziuni.

Înregistrările au fost făcute de părinţii copilului, cu ajutorul unui reportofon ascuns într-o jucărie, după ce au observat schimbări în comportamentul micuţului.

Etichete: educatoare, Poliţia Capitalei

0/2 COMENTARII
Fox
21 Feb 10:44
+0
VOTURI
-0
Da.... vai ce abuz! Uite de ce ies copiii abuzati... ca tipi la ei! Groaznic! Sa nu cumva sa ii suparam pe micuti ca raman cu sechele! :)) Sunteti penibili.
Calin
18 Feb 18:51
+0
VOTURI
-0
Exraveral , ce a fecut Doamna Educatoare ! Politia sa se autosesizeze si la hotiile defrisarilor de paduri , hotiile multinationalelor , hotiile parlamentarilor , hotiile judecatoriilor si magistratilor , hotiile primariilor , horiile politiei lor , etc , etc ,etc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE