Poliţia Capitalei testează timp de o lună o maşină electrică marca BMW FOTOPoliția Capitalei testează timp de o lună o mașină electrică. Autospeciala este din aceeași categorie de automobile electrice BMW, folosite la nivel global de către poliţia din Anglia, Austria, Elveţia, Germania, Italia și departamentul de poliţie din Los Angeles.

Prin acest experiment, Poliția Capitalei intră pe harta polițiilor din Capitalele Lumii care folosesc autospeciale electrice în cadrul forţelor de poliţie urbană, notează bucureştifm.ro.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a acceptat propunerea venită din partea Automobile Bavaria Group, ca timp de o lună de zile, polițiștii bucureșteni să testeze un autoturism BMWi3.

Astfel, bucureștenii și turiștii care aleg ca destinație Capitala României vor putea să vadă autospeciala, în cele mai importante zone din București.

Autospeciala este un automobil electric, cu patru locuri, cu o putere de 170 cp și o autonomie estimată la o utilizare zilnică la 200 km, fiind prevăzut cu sisteme optico-acustice, destinate activităţilor de poliţie rutieră.

BMWi3 este folosit la nivel global de către poliţiile din Geneva, Londra, Los Angeles, München, Roma, Viena.

Etichete: maşină electrică, masina electrica politie, Poliţia Capitalei

0/2 COMENTARII
aaa
28 Jul 12:38
+0
VOTURI
-0
@ggg
semafoarele ascunse dupa copaci sau cu becuri arse sunt special concepute ca sa iti motiveze spiritul de parior/aventurier. Poti pune pariu ca e pe culoarea verde si experimentezi o aventura daca accelerezi si mergi pe verde :)
ggg
27 Jul 19:13
+0
VOTURI
-0
poate ii intereseaza si semafoarele cu becuri arse sau ascunse pe dupa copaci ... daca nu le e greu ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE