Poliția cere ajutorul cetățenilor în cazul sirianului găsit mort în portbagajul unei mașiniPoliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti cere sprijinul cetățenilor în cazul sirianului dat dispărut la sfârșitul anului trecut și gasit în această săptămână decedat în portbagajul unei mașini. Bărbatul, pe numele său Haj Saleh, a fost găsit într-o valiză în portbagajul mașinii pe care o folosea el. Mașina era parcată în cartierul Pantelimon de câteva săptămâni potrivit martorilor. 

"Poliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre bărbatul din imagine, care a fost dat dispărut la finele anului 2014 şi găsit în ziua de miercuri, decedat, în portbagajul unui autoturism. Bărbatul, victima infracţiunii de omor, se numeşte HAJ SALEH, de 52 de ani. Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112", se precizează într-un comunicat al Poliției. 

 

Medicii legişti au finalizat raportul de autopsie al sirianului. Potrivit specialiștilor, victima avea mai multe leziuni pe corp, însă niciuna dintre acestea nu ar fi putut provoca decesul. Cauza exactă decesului nu a putut fi stabilită. Surse din anchetă, citate de România TV, spun că sirianul ar fi fost viu în momentul în care a fost băgat în geamantan.

Sirianul Haj Saleh avea 53 de ani, era căsătorit cu o româncă şi avea o fetiţă. Moustafa a fost ani la rând mâna dreaptă a omului de afaceri Mohammad Murad, dar între timp, şi-a deschis şi el mai multe firme.

Apropiaţii spun că sirianul ar fi intrat în cercul negru al jocurilor de noroc şi împrumutase sume importante de bani ca să acopere datoriile.

Etichete: crimă, omor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, poliţia

0/1 COMENTARII
Cris
10 apr 16:11
+0
VOTURI
-0
L-au omorat camatarii... ce detalii sa va dea populatia? Daca s-au auzit zgomote din portbagaj sau ce?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE