Poliţia Locală Bucureşti nu va defila cu ocazia Zilei Naţionale. Firea: "Nu este un semnal bun"Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că 2016 este primul an în care Poliția Locală București nu va fi reprezentată la defilarea organizată cu ocazia Zilei Naționale.

Politia Locala Bucuresti nu va defila cu ocazia Zilei Nationale
Poliţia Locală Bucureşti nu va defila cu ocazia Zilei Naţionale

"Am fost neplăcut surprinsă să aflu că acest an este primul în care Poliției Locale București, care reprezintă polițiile locale din toată țara, din toate județele, nu i se mai permite să defileze nici măcar un minut. Nu știu cine nu a vrut, cineva clar nu a vrut și ne-a tăiat de pe listă. Este primul an în care poliția locală, prin reprezentanții de la București, nu va putea defila. Și cred că nu este un semnal bun pentru acești oameni care nu lucrează în condiții tocmai bune și nici nu au salarii mari și cred că se simt jigniți în acest moment", a spus edilul general, duminică seara, la România Tv.

Ea a adăugat că pe 25 noiembrie ar trebui să fie finalizate lucrările la Arcul de Triumf.

"Am fost în grupul de lucru care organizează parada militară pentru Ziua Națională, după câțiva ani de absență, anul acesta, la Arcul de Triumf. Au fost lupte seculare — că să folosesc o metaforă — în urma cărora am reușit să deblochez șantierul de la Arcul de Triumf deoarece constructorul — asocierea dintre două firme de construcții—, consultantul și proiectantul nu aveau o poziție convergentă, aveau poziții ireconciliabile", a precizat ea.

Etichete: 1 Decembrie, defilare 1 decembrie, Poliţia Locală Bucureşti, ziua nationala a romaniei

0/12 COMENTARII
Mitingisti
22 nov 13:41
+0
VOTURI
-0
Adica gardienii aia locali care protesteaza ACUM in piata Victoriei pentru dreptul de a iesi la pensie cu vreo 10 ani mai devreme?

Ce anume fac paznicii astia de copaci ca sa merite toate drepturile pe care le au deja? Si mai vor si sa defileze pe sub Arcul de Triumf?
Dati-va demisia, daca tot sunteti nemultumiti! Treceti si munciti, ca toata lumea, burtosi cu 4 clase!
nicolae albu
22 nov 13:23
+0
VOTURI
-0
PSD ,nu stie ce categorii de bugetari sa mai asmute contra guvernului ,acum Inainte de alegeri .
Florin
22 nov 11:31
+0
VOTURI
-0
In afara de faptul ca sunt inutili si doamna Firea nu stie acest lucru, vad ca nu stie nici ce salarii nesimtite au acesti politisti locali. Numai norma de hrana pe care nu stiu cat de indreptatiti sunt sa o incaseze este 900 de lei!!!!De unde pana unde au salariile mici doamna Firea? Sau nu stiti ce salarii iau subordonatii dumneavoastra?
vlad
22 nov 10:12
+0
VOTURI
-0
Ce a realizat Politia Locala pentru Romania ca sa merite onoarea de a fi reprezentata la o parada de 1 decembrie?? Au luptat in vreun razboi in istorie?? Nu. Au scazut macar infractionalitatea in vreun oras? Nu. Sunt niste corupti inutili, care sunt de fapt bodyguarzii primarilor... trepadusii lor. Parcurile nu sunt sigure, toate blocurile sunt cu graffiti pe ele, rahati de caine pe toate trotuarele, masini parcate peste tot aiurea, nici nu stiu ce atributii au de fapt, pt ca nu fac nimic
sergiu
21 nov 23:25
+0
VOTURI
-0
Ce ati vrut sa faceti cu politia locala si ce a iesit... In teoria ei trebuiau sa fie "politia orasului" , niste oameni bine instruiti, civilizati, ordonati, la nivelul celor din minister.. sau macar apropiat. Ce a iesit in practica a fost si este un fiasco "reusit" de exact opusul. Bine ca nu au tente de cowboy tot timpul , decat in zilele cand se plictisesc de la atata ordine si disciplina .
George
21 nov 22:22
+0
VOTURI
-0
"Și cred că nu este un semnal bun pentru acești oameni care nu lucrează în condiții tocmai bune și nici nu au salarii mari și cred că se simt jigniți în acest moment", a spus edilul general.

Dar eu cum ma simt cand acesti oameni intra CALARE intr-un grup de oameni care asista la un spectacol, intr-un parc??
Cum ma simt cand vad acesti oameni ca dau amenzi unei batrane care-si vinde din gradina pentru a supravietui iar langa un grup de oameni mai... bronzati vand nestingheriti si neintrebati?
Eu cum sa ma simt cand acesti oameni scot pistolul in oras si trag intr-un grup de tineri care fac galagie noaptea in oras??

Haideti, dna Firea, lasati gargara pesedista! Politia Locala e pur si simplu o forta particulara de securitate in slujba discretionara a primarului! De cazul Nechita ati auzit?
Politia Locala ar trebui desfiintata, iar banii destinati ei sa ajunga la politistii adevarati!
Cris
21 nov 14:21
+0
VOTURI
-0
Poate, in schimb, sa defileze madam Firea cu niste pompoane legate de fund, ca la circ nu ii intrece nimeni pe astia de la PSD.
O solutie
21 nov 14:04
+0
VOTURI
-0
Poate sa defileze dar mai pe langa, pe trotuar
ion
21 nov 13:30
+0
VOTURI
-0
Nu ar trebui sa se defileze pe sub cupola Arcului de Triumf, care este un monument dedicat memoriei celor morti în Răaboiul de Intregire a României(1916-1919). Poate aude si citeste cineva.
sds
21 nov 13:10
+0
VOTURI
-0
Au ajuns si paznicii eroi si nu stiam eu? Pentru ce sa defileze? Aduceti-i sa defileze si pe cei care repara lifturile in Bucuresti atunci, ca si aia salveaza oamenii prin munca lor. Si baietii de la vucanizare au o munca la fel de importanta, de ce nu. Coana Mitza, pardon Firea, nu vrea sa defileze? Hai si cu ea. Ce ne faceam noi fara guritza ei?..
COCALARII
21 nov 11:48
+0
VOTURI
-0
ESTE UN SEMNAL FOARTE BUN !!! USOR USOR ACESTI IMPOSTORI TREBUIE SA DISPARA DIN PEISAJ !!! CAT OARE MAI PUTEA CONTINUA NESIMTIREA CA ACESTI PAZNICI SA DEFILEZE PE SUB ARCUL DE TRIUMF ? LA PAZIT BANCI SI COPACI IN PARCURI CU EI, NU LA DEFILAT !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h