Poliţia Locală Sector 4 va ridica maşinile abandonate pe străziMaşinile abandonate pe străzile din Sectorul 4 vor fi ridicate de Poliţia Locală Sector 4, începând de luni.

Politia Locala Sector 4 va ridica masinile abandonate pe strazi
Poliţia Locală Sector 4 va ridica maşinile abandonate pe străzi
Foto: Primăria Sectorului 4

Potrivit unui comunicat de presă remis B365.ro de Primăria Sectorului 4, începând de luni, 20 iulie a.c., din dispoziția Primarului Cristian Popescu - Piedone, Poliţia Locală Sector 4 va demara activitatea de ridicare a autoturismelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public, care ocupă abuziv trotuarele şi locurile de parcare.

Se va acţiona pe zone, în special în baza sesizărilor primite din partea cetăţenilor şi verificate în teren de către poliţiştii locali, care au lăsat somaţii pe respectivele caroserii, anunţând proprietarii că au obligaţia să ridice respectivele vehicule de pe domeniul public.

Pentru cazurile în care aceştia nu s-au conformat, cu ajutorul utilajului special, achiziționat de curând de către Poliția Locală, se va trece la ridicarea "rablelor" care blochează locurile de parcare pentru care alţi cetăţeni au încheiate acorduri şi achită taxele aferente ocupării acestora.

Încă un sector renunță la ridicarea mașinilor parcate ilegal. Dispar şi ultimii hingheri auto

"Aşa este în toate ţările civilizate şi ne-am dorit alinierea la reglementările care impun respectul faţă de cetăţean, de drepturile acestuia şi de normele de convieţuire socială. Adresez un apel proprietarilor care şi-au uitat maşinile nefuncţionale în parcări sau în zone de trafic pietonal, să dovedească simţ civic şi să treacă la eliberarea domeniului public, în caz contrar vom demara noi, ca Autoritate Locală, procedura de ridicare", a declarat Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4, în comunicatul citat.

Etichete: maşini abandonate, masini abandonate pe domeniul public, Politia Locala Sectorul 4, ridicare maşini, Sectorul 4

0/1 COMENTARII
andrei
17 iul 11:03
+0
VOTURI
-0
In CURand o sa-si puna stickere cu Politia Locala si pe carucioarele de bebelusi. Romania = 10 Servicii secrete, 1000 de politii diferite, totul pe banii prostilor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE