Poliția Rutieră din Capitală, dotată cu două autoturisme hibridToyota România a încheiat un nou parteneriat cu Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti, prin care pune la dispoziţia acesteia două autoturisme Toyota Auris Hybrid. Acordul a fost încheiat în această lună și va dura timp de un an. 

Politia Rutiera din Capitala, dotata cu doua autoturisme hibrid
Poliția Rutieră din Capitală, dotată cu două autoturisme hibrid

Polițiștii rutieri din București vor folosi timp de un an două autoturisme Toyota Auris Hybrid. 

Poliţia Română devine prima instituţie publică din România care se implică direct în reducerea nivelului emisiilor şi păstrarea unui mediu înconjurător curat incluzând în flota sa cele două maşini Toyota Auris Hybrid. Prin reducerea cu 25% a consumului de carburant necesar pentru cele două autoturisme, va putea fi eficientizată mai bine activitatea de supraveghere activă a siguranţei traficului rutier.

Ca urmare a angajamentului pe care Toyota şi l-a asumat faţă de păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat şi prin politica Toyota Earth Charter, intenţia companiei este de a reduce până în anul 2020 cu 25% consumul de carburant convenţional , prin lansarea şi dezvoltarea unor tehnologii precum hybrid plug in, maşini electrice şi FCV (hidrogen).

Sursa: ZF 

 

 

Etichete: poliţia rutieră, Toyota Auris Hybrid

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE