Poliţia Rutieră, record de amenzi într-o singură zi, în Bucureşti. SUTE de PERMISE reţinutePe parcursul unei acțiuni de o zi care a avut ca obiectiv prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul neacordării de prioritate pietonilor și vehiculelor ce au acest drept, polițiștii rutieri au aplicat peste 6.300 de sancțiuni contravenționale și au reținut 238 de permise de conducere.

Permis de conducere
Permis de conducere

La data de 20 iunie a.c., polițiștii rutieri au acționat la nivel național, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul I.G.P.R., pentru creșterea siguranței rutiere, fiind verificat în special modul în care sunt respectate regulile privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor și vehiculelor ce au acest drept. La acțiunile organizate au participat 1.870 de polițiști, dintre care 1.172 din cadrul structurilor poliției rutiere.

Pe parcursul activităților desfășurate, au fost aplicate 6.323 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/ 2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Din totalul acestora, 281 au fost pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public, iar 110 pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept. De asemenea, au fost reținute 238 de permise de conducere pentru nerespectarea altor norme rutiere.

Totodată, polițiștii au constatat 51 de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și 22 de infracțiuni de altă natură.

Etichete: Bucureşti, permise, permise bucureşti, permise retinute

0/2 COMENTARII
Fox
22 Jun 11:14
+0
VOTURI
-0
Dezinformati si mintiti cu nerusinare! Nicaieri in text nu se face referire la BUCURESTI!!!!

"La data de 20 iunie a.c., polițiștii rutieri au acționat la nivel național" Sunteti in stare sa pricepeti ce copiati din alte parti? Daca cifra era in BUcuresti era o stire... La nivel national este nimic! Impartiti numarul de sanctiuni la numarul de orase apoi impartiti la 24 de ore si vedeti cate ies in medie!

Dezinformati din nou!
Anonimus
22 Jun 08:58
+0
VOTURI
-0
Au iesit politistii la produs ca vine acusica perioada vacantelor in strainatate. De ce doar o zi ?! Sa fie prezenti totimpul in trafic ca ar da mult mai multe amenzi!
Jos Pulitia RRomana !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h