Poliția vrea să construiască un nou AREST CENTRAL. Unde va fi amplasatPe masa arhitecțiilor de la Primăria Capitalei se află un proiect inițiat de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. El prevede construirea unui arest central în centrul Capitalei, mai exact pe Vitan Bârzești. Arestul va avea gard transparent la exterior și la interior gard de fier, mascat de gard viu pentru cei arestați.

Actualul Arest al Capitalei urmeaza sa fie schimbat
Actualul Arest al Capitalei urmează să fie schimbat

Arestul Central Suprateran, cum este denumit în documentele oficiale de la Primăria Capitalei, ar urma să fie construit pe soseaua Vitan Bârzești, numărul 22. Potrivit documentelor consultate de reporterii noștri, arhitectul șef al Capitalei și-a dat deja acordul pentru acest proiect la jumătatea lunii decembrie a  lui 2017, iar avizul de oportunitate a fost semnat pe data de 11 ianuarie 2018, scrie puterea.ro.  

Clădirea va avea două etaje în subteran și trei etaje suprateran, imobilul ce se va construi urmând să aibă maxim 16 metri. Potrivit documentelor, proiectul a fost inițiat de către Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. 

Vezi aici proiectul integral: Arest Central Suprateran.

Etichete: arestul Capitalei, arhitect sef primaria Capitalei, constructie politie, Poliţia Capitalei

0/1 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU!
06 feb 10:30
+0
VOTURI
-0
Oferta originala munca pe internet exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE