Politicianul care invită bucureştenii la căsătorie pentru o zi: "MUTU VORBEŞTE""Mutu vorbeşte". Acesta este sloganul folosit de senatorul PSD Gabriel Mutu, care ar vrea să intre în cursa pentru Primăria Sectorului 6. Pe pagina de Facebook, Mutu a lansat mai multe promisiuni către bucureştenii din sector, iar ultima iniţiativă este "Invitație la căsătorie pentru o zi".

Gabriel Mutu
Gabriel Mutu
Foto: facebook.com

"Indiferent de vârstă, dacă îți iubești partenerul și vrei să te căsătorești pentru o zi, vino alături de noi să oficiem iubirea.

Masa și dansul vor avea loc la Asociația "Gabriel Mutu Alături de tine" din Bd. Uverturii nr. 91, în data de 14 februarie 2016, începând cu ora 11:00.

Gabriel Mutu oficiază căsătoriile și premiază cele mai frumoase declarații de dragoste. Celebrează iubirea alături de noi!", a scris Gabriel Mutu pe Facebook, lansând astfel invitaţia la căsătorie pentru o zi de Valentine's Day.

CITEŞTE ŞI CAMPANIE INEDITĂ în Bucureşti. Candidat la primărie, inspirat de viralul "Cristi! Bă, Cristi!" VIDEO

 

Etichete: alegeri locale 2016, Gabriel Mutu, gabriel Mutu primaria sector 6

0/1 COMENTARII
Ioana
07 Feb 22:20
+0
VOTURI
-0
Castigi garantat! Nu conteaza daca esti student, casnica, somer sau angajat! Daca vrei sa castigi niste bani in plus, aici chiar poti sa castigi! Avem o echipa minunata si un program special conceput pentru ca tu sa reusesti in cel mai scurt timp sa-ti rotunjesti veniturile! Garantat! Nu iti trebuie experienta sau cunostinte de specialitate! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Este usor ceea ce ai de facut! Noi te invatam totul, pas cu pas si simplu! Cere acum mai multe informatii la adresa noastra de email: geana.ioana2000@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE