Politicienii au votat printre primii la alegerile parlamentare din acest anPoliticienii români s-au grăbit să voteze încă din primele ore de la deschiderea secțiilor de votare pentru a-i îndemna pe cetățeni să se prezinte la vot.

Politicienii, printre primii la vot
Politicienii, printre primii la vot
Foto: caleaeuropeana.ro

Soția lui Adrian Năstase, Dana Năstase și fiul fostului premier, Andrei, au fost prezenți încă de dimineață la vot. Printre primii politicieni care și-au mai exercitat dreptul la vot se numără și edilul-șef al Capitalei, Sorin Oprescu, Ludovic Orban, Andrei Chiliman, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, Iulian Crăciun, candidatul la colegiul 8 din Senat, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, Dan Voiculescu, contracandidatul lui Iulian Crăciun la Senat, fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, Liviu Dragnea, Crin Antonescu, Dan Diaconescu, premierul Victor Ponta, Vasile Blaga, fostul premier Emil Boc, fostul prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu, dar și șeful statului, Traian Băsescu, împreună cu soția și cele două fiice ale sale.

”Am votat pentru intrarea în normalitate pentru că îi ajunge neamului ăsta marasmul în care se află de opt ani și țara trebuie să iasă din această situație”, a declarat, duminică dimineață, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Printre primii votanți s-au numărat și fostul fotbalist Gică Popescu, Gabi Szabo sau fostul președinte Ion Iliescu.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea a votat în această dimineaţă, la ora 10.00, în Roman. Aceasta a fost însoţită de soţul său, de mama sa şi de sfaff-ul de campanie. "Am votat cu speranţa şi dorinţa că drumul pe care a pornit România în ultimii ani către democraţia totală şi către Europa să fie ireversibil. Am votat cu dorinţa ca faptele să fie cele care să construiască în ţară, să fim mai puţin sensibili la vorbe. Am votat ca aici în Roman să avem parte de dezvoltarea oraşului, am votat pentru construcţie, am votat pentru ca ziua de mâine să fie mai bună pentru Roman şi romaşcani. Sunt parte a unei echipe care a construit aici peste trei ani şi vreau să continuăm să construim. Votul meu a fost cu speranţă pentru oraşul din centrul Moldovei",  a declarat Elena Udrea, candidatul ARD la Camera Deputaților, în colegiul 4 din Roman, citată de Agerpres și preluat de Realitatea.net.

Fostul ministru al Turismului și Dezvoltării Regionale a precizat că pe parcursul zilei va merge prin secţiile de votare, va discuta cu alegătorii, iar apoi va sta la sediul de campanie în aşteptarea rezultatelor. "Sunt aici cu toată familia, soţul meu care a venit special, cu mama, fratele, cumnatul, echipa toată de la Roman cu care am avut această perioadă minunată în campanie", a Udrea, care a cerut, la final "să iasă toată lumea la vot".

Iulian Crăciun, contracandidatul lui Dan Voiculescu la colegiul 8 din Senat, spune că își dorește o schimbare după 23 de ani. ”Am votat pentru un viitor mai bun. Sper să se schimbe istoria de 23 ani. Îi îndemn pe români să voteze la alegerile parlamentare pentru că, știți și dumneavoastră, dacă nu votezi, nu contezi”, a spus Iulian Crăciun, după ce și-a exercitat dreptul de vot. Din cauza problemelor locomotorii pe care le are, candidatul ARD a fost însoțit de o persoană în cabina de vot.

”Am votat pentru un viitor european al României. Am votat pentru că prosperitatea pentru societatea românească0 se află în Europa, nu în altă parte. E important să avem alegeri corecte”, a declarat Adriean Videanu, după ce a votat la Grupul Școlar Timpuri Noi din Capitală.

Etichete: Adriean Videanu, alegeri parlamentare, alegeri parlamentare 2012, Călin Popescu Tăriceanu, dan diaconescu, Dan Voiculescu, Elena Udrea, iulian craciun, Ludovic Orban, Sorin Oprescu, vot alegeri parlamentare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE