POLIŢIE zilnic pe Şos. Iancului şi Şos. Pantelimon. Ce măsuri vor lua poliţiştiiÎn perioada 15.04-15.05.2019, cadre ale Poliției Locale Sector 2 și ale Brigăzii Rutiere București vor acționa pe Șos. Iancului și Șos. Pantelimon – perimetrul cuprins între Șos. Mihai Bravu și capătul liniei de tramvai 14 (Cora Pantelimon), pe ambele sensuri de mers. 

POLITIE zilnic pe Sos. Iancului si Sos. Pantelimon. Ce masuri vor lua politistii
POLIŢIE zilnic pe Şos. Iancului şi Şos. Pantelimon. Ce măsuri vor lua poliţiştii

Poliţiştii vor acţiona în vederea prevenirii opririlor și staționărilor neregulamentare, precum și pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere în vigoare.

Din numeroasele sesizări ale cetățenilor s-a constat că arterele menționate mai sus prezintă o serie de factori care afectează fluența circulației auto și generează în mod direct scăderea gradului de siguranță a persoanelor care tranzitează acest segment de drum.

Foarte mulți conducători auto utilizează banda I de circulație pentru staționare, ignorând semnificația semnalizării rutiere care indică treceri de pietoni sau stații STB, contribuind la creșterea disconfortului celorlalți participanți la trafic și a riscului de producere a unor accidente grave.

De asemenea, în perioada menționată, echipaje mixte aparținând celor două instituții vor realiza acțiuni tematice ce au ca scop prevenirea și diminuarea indisciplinei pietonale în perimetrul stabilit.

Poliția Locală Sector 2 va disemina pe toată durata acțiunii pliante cu recomandări rutiere pe parbrizele autovehiculelor oprite sau staționate neregulamentar.

Etichete: oprire banca I de circulatie, oprire neregulamentara, politia locala Sector 2, politie la strada, Sectorul 2, Șos. Iancului, sos. pentelimon, stationare neregulamentara

0/4 COMENTARII
Xulescu
16 apr 16:43
+0
VOTURI
-0
Da!! Intradevar traim VREMURI ISTORICE, daca politia chiar iese la treaba, sa faca ceva!! Este intradevar subiect de prima pagina!! (pana acum politia era renumita pentru ...ca nu facea nimic!)
ere
16 apr 11:55
+0
VOTURI
-0
poate stau si la giratoriul de la delfinului...bld chisinau unde banda de dreapta e intotdeauna blocata
Vlad
16 apr 11:10
+0
VOTURI
-0
Corect, 14 circula pe Basarabia, vorbim aici de fapt de tramvaiul 55. Oricum, mor de ras, ies politistii sa faca ordine??? Cele mai multe masini parcate neregulamentar de pe Pantelimon sunt fix in fata sectiei de politie!! LI SE RUPE!!! Bineinteles, probabil cele mai multe sunt fix ale lor, dar de ce sa le pese ca intersectia de la Morarilor e intotdeauna blocata???
nnnx
16 apr 10:54
+0
VOTURI
-0
Tramvaiele liniei 14 circulă de la terminalul Piața Sfânta Vineri la terminalul Faur.Ce visează ei că întorc la terminalul Granitul?????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE